Fotó: mlsz.hu

Magyar válogatott: Rekordgyorsasággal fogytak el a jegyek a mieink következő Eb-selejtezőjére

Negyedóra sem kellett ahhoz, hogy a magyar szurkolók számára biztosított 500 jegyet elkapkodják a drukkerek.
Budai László 2023. május 25., csütörtök 10:53
Fotó: mlsz.hu
Negyedóra sem kellett ahhoz, hogy a magyar szurkolók számára biztosított 500 jegyet elkapkodják a drukkerek.
Szerző: Budai László 2023. május 25., csütörtök 10:53

Alig negyedóra alatt minden jegy elkelt a magyar válogatott Montenegró elleni idegenbeli mérkőzésének vendégszektoraiba. A hazai szövetség által biztosított mintegy 500 jegyre hatalmas volt az érdeklődés - számolt be róla a Magyar Labdarúgó Szövetség a Twitteren.

Marco Rossi csapata Bulgária 3-0-s legyőzését követően utazik majd Podgoricába június 17-én, szombaton. A montenegróiak szintén bolgárveréssel kezdték a sorozatot (idegenben győztek 1-0-ra), de nekik már egy második meccsük is volt, azon, hazai pályán 2-0-ra kikaptak Szerbiától.

Olvastad már?
Dupla vagy semmit ajánlott a játékosainak a magyar klubtulajdonos a kiesés elkerüléséhez - “Nem adhatom oda egy sintérnek a csapatot” - interjú
A sokszor edzőket "kivégző" focisták egója, a szurkolók túlzó nyomása és a tulajdonosi türelmetlenség mind hozzájárult ahhoz, hogy a nagymúltú Békéscsaba kiessen az NB II-ből. Kiderült, mekkorát bukott a lila-fehér klub az osztályváltással és az is, mekkorát buktak azok a játékosok, akik vállalták, hogy a kiesés esetén a kéthavi fizetésük jelentős részéről lemondanak. Interjú Barkász Sándorral, a viharsarki klub többségi tulajdonosával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Yohann Croizet
A Nemzeti Sport információi szerint az egymás után két súlyos sérülést is elszenvedő Yohann Croizet távozhat az Újpesttől, de elképzelhető, hogy Magyarországon marad.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz