Fotó: mlsz.hu

Magyar válogatott: Nem Málta lesz az ellenfelünk az Eb előtti utolsó meccsen - vidéki stadionban lehet a főpróba

Az Európa-bajnokság előtti főpróbára új ellenfelet kellett keresnie az MLSZ-nek. Korábbi információk szerint Máltával játszottunk volna, de közben változott a program.
Csakfoci.hu 2024. február 19., hétfő 9:58
Fotó: mlsz.hu
Az Európa-bajnokság előtti főpróbára új ellenfelet kellett keresnie az MLSZ-nek. Korábbi információk szerint Máltával játszottunk volna, de közben változott a program.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 19., hétfő 9:58

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a magyar válogatott a nyári Európa-bajnokság előtt még négy felkészülési találkozót játszik, kettőt március végén, kettőt pedig június elején. Az már szinte biztosra vehető, hogy Törökország, Koszovó és Írország az ellenfeleink között lesz, míg az utolsó mérkőzésünket eredetileg Málta ellen játszottuk volna, de másik válogatott után kellett néznünk.

Honlapunk úgy tudja, hogy a máltaiak ragaszkodtak hozzá, hogy Ausztriában legyen a mérkőzés, mi pedig hazai pályán, Debrecenben fogadtuk volna őket. A mieink ugyanis a korábbi tervekkel ellentétben, Ausztria helyett Telkiben készülnek majd az Eb-re.

Mint ismert, a Puskás Aréna leterheltsége miatt júniusban nem lehet futballmérkőzést rendezni a létesítményben, viszont az MLSZ szeretné hazai környezetben megrendezni az utolsó meccset.

Úgy tűnik, mostanra el is dőlt, hogy Málta helyett melyik válogatott lesz az utolsó ellenfelünk az Eb előtt. Az Izraeli Labdarúgó-szövetség hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy június 8-án Izrael ellen lépünk pályára. A bejegyzés budapesti fellépést említ, de információnk szerint az MLSZ Debrecenben szeretne pályára lépni.

Frissítés: A Magyar Labdarúgó Szövetség kora délután hivatalosan is bejelentette, hogy Málta helyett Izrael ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését a nyári labdarúgó Európa-bajnokság előtt a magyar válogatott. Az MLSZ-nek az X közösségi oldalon megjelent hétfői hírében az áll, hogy a június 8-i találkozó a tervek szerint Debrecenben lesz. Bővebben alább.

Olvastad már?
Magyar válogatott: Kilenc év után játszik a nemzeti tizenegy Debrecenben - hivatalos
Marco Rossi csapata a Nagyerdei Stadionban fogadhatja Izraelt, a találkozó a 2024-es Európa-bajnokság főpróbája lesz a mieink számára.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz