Fotó: mlsz.hu

Magyar válogatott: Nem Málta lesz az ellenfelünk az Eb előtti utolsó meccsen - vidéki stadionban lehet a főpróba

Az Európa-bajnokság előtti főpróbára új ellenfelet kellett keresnie az MLSZ-nek. Korábbi információk szerint Máltával játszottunk volna, de közben változott a program.
Csakfoci.hu 2024. február 19., hétfő 9:58
Fotó: mlsz.hu
Az Európa-bajnokság előtti főpróbára új ellenfelet kellett keresnie az MLSZ-nek. Korábbi információk szerint Máltával játszottunk volna, de közben változott a program.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 19., hétfő 9:58

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a magyar válogatott a nyári Európa-bajnokság előtt még négy felkészülési találkozót játszik, kettőt március végén, kettőt pedig június elején. Az már szinte biztosra vehető, hogy Törökország, Koszovó és Írország az ellenfeleink között lesz, míg az utolsó mérkőzésünket eredetileg Málta ellen játszottuk volna, de másik válogatott után kellett néznünk.

Honlapunk úgy tudja, hogy a máltaiak ragaszkodtak hozzá, hogy Ausztriában legyen a mérkőzés, mi pedig hazai pályán, Debrecenben fogadtuk volna őket. A mieink ugyanis a korábbi tervekkel ellentétben, Ausztria helyett Telkiben készülnek majd az Eb-re.

Mint ismert, a Puskás Aréna leterheltsége miatt júniusban nem lehet futballmérkőzést rendezni a létesítményben, viszont az MLSZ szeretné hazai környezetben megrendezni az utolsó meccset.

Úgy tűnik, mostanra el is dőlt, hogy Málta helyett melyik válogatott lesz az utolsó ellenfelünk az Eb előtt. Az Izraeli Labdarúgó-szövetség hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy június 8-án Izrael ellen lépünk pályára. A bejegyzés budapesti fellépést említ, de információnk szerint az MLSZ Debrecenben szeretne pályára lépni.

Frissítés: A Magyar Labdarúgó Szövetség kora délután hivatalosan is bejelentette, hogy Málta helyett Izrael ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését a nyári labdarúgó Európa-bajnokság előtt a magyar válogatott. Az MLSZ-nek az X közösségi oldalon megjelent hétfői hírében az áll, hogy a június 8-i találkozó a tervek szerint Debrecenben lesz. Bővebben alább.

Olvastad már?
Magyar válogatott: Kilenc év után játszik a nemzeti tizenegy Debrecenben - hivatalos
Marco Rossi csapata a Nagyerdei Stadionban fogadhatja Izraelt, a találkozó a 2024-es Európa-bajnokság főpróbája lesz a mieink számára.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz