Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Magyar válogatott: A szurkolók megnevezték, milyen kezdőt állítanának fel a Csehország elleni felkészülési mérkőzésen

Több mint 1500 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a mai, Csehország elleni barátságos mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Csakfoci.hu 2023. szeptember 10., vasárnap 13:19
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Több mint 1500 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a mai, Csehország elleni barátságos mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 10., vasárnap 13:19

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat a 18.00-kor kezdődő, Csehország elleni barátságos mérkőzésen.

A Marco Rossi helyett kezdőcsapatot összeállító drukkerek közül több mint 1500-an döntöttek úgy, hogy besegítenek a kapitánynak és a válogatottnak, valamivel kevesebb mint 24 óra alatt jött össze ennyi voks. A szurkolók a már megszokottnak mondható, az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott 3-4-2-1-es felállást követve szavazhattak.

Marco Rossi a szombati sajtótájékoztatón elárulta, hogy a kapuban ezúttal is Dibusz Dénes kezd majd, így ezúttal a kapusokra nem lehet szavazni.

A középhátvédek közül a legstabilabb helye a Szerbia ellen gólszerző Orbánnak volt, mellé - a csütörtöki mérkőzéshez hasonlóan - Lang Ádám és Szalai Attila került be, ugyanakkor kevéssel maradt ki a kezdőből Mocsi Attila, aki az elmúlt hetekben szerződött a török élvonalba.

A voksolás során a két szélső posztja egyöntetű volt: Kerkez Milos az érkezett szavazatok 82%-át gyűjtötte be, míg a jobb oldalon Loic Nego 63%-ot kapott. A középpálya közepén a Nagy Ádám-Callum Styles duóra esett az olvasóink választása, azonban Kalmár Zsolt alig néhány szavazattal maradt le mögöttük.

A támadósorba a csütörtöki egyenlítőgólt szerző Varga Barnabás (74%) került, mögötte a csapatkapitány Szoboszlai Dominik (73%) és Sallai Roland (53%) kapott helyet, vagyis összességében a csakfoci.hu olvasói nem változtatnának a csütörtöki győztes csapat kezdőjén.

Szurkolói kezdőcsapat Csehország ellen

Dibusz Dénes - Lang Ádám, Orbán Willi, Szalai Attila - Nego Loic, Nagy Ádám, Styles Callum, Kerkez Milos - Szoboszlai Dominik, Sallai Roland - Varga Barnabás.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz