Vignjevic: „Nem érdekel, hogy játszottunk”; Horváth: „Talán a címer miatt estünk ki” – így látták az edzők

A Balmazújváros 0-0-s döntetlent játszott az Újpesttel a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján, így 2-1-es összesítéssel a fővárosiak jutottak a sorozat fináléjába. Edzői értékelések:
Privacsek András 2018. május 10., csütörtök 6:10
A Balmazújváros 0-0-s döntetlent játszott az Újpesttel a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján, így 2-1-es összesítéssel a fővárosiak jutottak a sorozat fináléjába. Edzői értékelések:
Szerző: Privacsek András 2018. május 10., csütörtök 6:10

Horváth Ferenc (Balmazújváros): - Mindent megtettek a fiúk. Többször van az életben, hogy nehéz helyzetben tovább kell lépni. Fontos, hogy itt belül ne fájjon semmi. Nekünk nem fáj, mert mindent megtettek a játékosok. Az Újpestnek, leszámítva az utolsó 5 percet, helyzete sem volt. A nagy csapat általában megveri a kicsit, nem tudom ez miért van, talán a címer miatt. Mivel kicsit elhittük, hogy ott lehetünk a döntőben, nem tudom, hogy dolgozzák fel a játékosok. (M4 Sport)

Nebojsa Vignjevic (Újpest): - A továbbjutás volt a célunk. Az most nem igazán érdekel, hogy játszottunk. Fontos volt, hogy ne kapjunk gólt, mert akkor vége lett volna a dalnak. Gratulálok a játéksoknak és köszönöm a szurkolóknak a nagyszerű biztatást. A Balmaznak sok sikert kívánok a bajnokságban.  (M4 Sport)

A mérkőzésről itt olvashatsz bővebben!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz