Magyar Kupa: Lélektelen focit produkált az Újpest, kettős győzelmet vár az álomgól szerzője

Ma este eldől, hogy a Vasas vagy az Újpest jut a Magyar Kupa elődöntőjébe. Az első meccset idegenben az angyalföldiek nyerték 2-1-re
Privacsek András 2017. április 5., szerda 15:00
Ma este eldől, hogy a Vasas vagy az Újpest jut a Magyar Kupa elődöntőjébe. Az első meccset idegenben az angyalföldiek nyerték 2-1-re
Szerző: Privacsek András 2017. április 5., szerda 15:00

Cseke Benjámin, az Újpest középpályása igencsak keményen fogalmazott a lilák legutóbbi produkciójáról.

- Mindent az Újpestnek alárendelő játékot várok el magunktól, mert most már nincs mentségünk. Ez alatt azt értem, hogy én és mindenki más, aki ma pályára lép, ne csak a testét vigye ki, hanem a lelkét is! Az elmúlt pár meccsen lélektelen focit produkáltunk és ez elfogadhatatlan! Ki kell jönnünk a rossz formából, el kell feledtetnünk a rossz tavaszi kezdetet mind magunkkal, mind a szurkolókkal. Úgy gondolom, hogy az elődöntőbe jutással fél lábbal kint lehetnénk a gödörből, de addig még hátra van a ma esti meccs, ahol az eddigi legharciasabb és legmotiváltabb Újpestet szeretném látni – mondta a játékos az ujpestfc.hu-nak.

Az első meccsen álomgólt szerző Remili Mohamed a vasasfc.hu-nak nyilatkozott.

- A mai visszavágó találkozón is mindenképpen nyerni szeretnénk. Mivel kedvezőbb helyzetben vagyunk, mint ellenfelünk, ezért úgy vélem, hogy elsősorban a lilákon van nagyobb teher, mint rajtunk. Az eszünkbe sem jut, hogy tartsuk az eredményt, hiszen az elhibázott taktika lenne. Éppen úgy támadni fogunk az Újpest ellen, mintha 0-0 lenne, és nem volna egygólos előnyünk. Csapatunk mostani balszerencsés bajnoki sorozatában minden siker fontos számunkra, így mindenképpen a továbbjutásért fogunk küzdeni szerda este, mert bizonyos vagyok abban, hogy ez erőt, hitet adhatna nekünk a szombati Videoton elleni bajnoki, és az azt követő nem könnyű sorozat előtt. Továbbra is bízom csapattársaimban, magamban és abban, hogy már egy esti sikerrel kimászunk a gödörből.

Nézd meg az első találkozó összefoglalóját az M4 Sport jóvoltából!

Újpest – Vasas 1-2 (a 11-es 0:40-től, Remili gólja 1:40-től):


A Vasas – Újpest MK-negyeddöntő visszavágó 20:30-kor kezdődik a Hidegkuti stadionban.

Magyar Kupa-negyeddöntők, visszavágók:

17:00
Sopron - Budafok (első mérkőzés: 2-1)
Szolnok -  Mezőkövesd (1-3)

A Ferencváros már elődöntős.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz