Kiakadt és bundát sejt a Kaposvár tulajdonosa és vezetősége: A kupakiesés után a meccs kivizsgálását kérték

A Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél kezdeményezi a Tállya elleni, 5-3-ra elveszített, fordulatos kupatalálkozó kivizsgálását a Rákóczi FC.
Dudás Gábor 2021. február 11., csütörtök 8:47
A Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél kezdeményezi a Tállya elleni, 5-3-ra elveszített, fordulatos kupatalálkozó kivizsgálását a Rákóczi FC.
Szerző: Dudás Gábor 2021. február 11., csütörtök 8:47

Mint ismeretes, a szerdai Magyar Kupa-játéknap legnagyobb meglepetését az NB III-as Tállya szolgáltatta, amely 5-3-as győzelmével búcsúztatta az egy osztállyal feljebb szereplő Kaposvárt.

A somogyiak az első félidőt követően 2-0-ra vezettek, ám a hazaiak a második játékrészben 8 perc alatt fordítottak, 12 perc alatt négy gólt szereztek és végül kétgólos sikert arattak.

Tállya KSE (NB III) - Kaposvári Rákóczi FC (NB II) 5-3 (Ondó 53., 85., Tóth 55., Serecin 61., Szegedi 65., ill. Balázs Zs 30., 32., Szarka 92.) - Videó itt!

A kiesés után közleményt adott ki a Kaposvári Rákóczi FC, melyet változtatás nélkül közlünk az alábbiakban.

"Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójába lejátszott Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzésen történtektől. A klub vezetősége – a több száz szurkoló véleményét is figyelembe véve – kezdeményezi a találkozó kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél.

Klubunk vezetősége ezúton is elnézést kér minden Rákóczi-szurkolótól és minden kaposvári polgártól! Ebben a helyzetben nehezen mondjuk ki, hogy hajrá Rákóczi!”

Klub tulajdonosa és vezetősége"

Olvastad már?
Várhidi a gyanús kupameccsről: "Nem hiszem, hogy a nagyon szerény képességű ellenfél támadt fel"
Az egykori szövetségi kapitány szerint csapata, a Kaposvár érthetetlen módon hagyta gólokat rugdosni az NB III-as Tállyát, egy olyan első félidőt követően, ahol pedig kiüthette volna ellenfelét.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz