Fordulat: Visszakapta edzőjét a kupadöntőre a Vidit kiejtő Mezőkövesd

Mégis ott lehet a kispadon Kuttor Attila a Puskás Arénában, hiszen a Vidi ellen kapott piros lapja miatti eltiltását mérsékelte az MLSZ.
Dudás Gábor 2020. május 28., csütörtök 14:25
Mégis ott lehet a kispadon Kuttor Attila a Puskás Arénában, hiszen a Vidi ellen kapott piros lapja miatti eltiltását mérsékelte az MLSZ.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 28., csütörtök 14:25

Mint ismeretes, a Mezőkövesd és a MOL Fehérvár első kupaelődöntőjének hajrájában kiállította a hazaiak vezetőedzőjét, Kuttor Attilát Farkas Ádám játékvezető reklamálás miatt.

Egy félreérthető mondat miatt kaptam a piros lapot, ha esetleg emiatt nem ülhetek le a kispadra a visszavágón, azt is meg fogjuk majd oldani - nyilatkozta a borsodiak trénere a mérkőzést követő sajtótájékoztatón így nyilatkozott.

Nos, a mezőkövesdiek valóban megoldották, hiszen eltiltott vezetőedzőjük nélkül, Tóth Mihály másodedző vezetésével ejtették ki a 2-2-s fehérvári visszavágón ellenfelüket, ezzel történetük során először jutottak a Magyar Kupa fináléjába. Úgy tűnt azonban, hogy a Budapest Honvéd elleni, jövő heti (immáron szurkolók előtt megrendezésre kerülő - a részletek itt!) döntőn sem Kuttor irányíthatja majd a matyóföldieket, hiszen eredetileg kétmeccses eltiltást kapott piros lapja miatt.

A Mezőkövesd azonban fontos bejelentést tett csütörtökön, az ügy kapcsán:

"Kuttor Attila irányítja csapatunkat a kupadöntőn! Miután ma délben meghallgatta mesterünket az MLSZ fegyelmi bizottsága, enyhítette korábbi döntését. Így a kupaelődöntőn rárótt piros lap következményeként Kuttor Attila mégsem 2, hanem egy mérkőzés-eltiltást, továbbá pénzbírságot kapott büntetésként. Vezetőedzőnk tehát a kispadról fogja vezényelni labdarúgóinkat június 3-án, 20 órától a Puskás Arénában. Hajrá, Mezőkövesd!" - írta a Borsod megyei gárda klubhonlapja.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz