Magyar játékost honosítana Románia a válogatottba - ő a kiszemeltjük

A kapitány figyelmét azonnal felhívta magára a támadó.
Dudás Gábor 2017. január 26., csütörtök 7:31
A kapitány figyelmét azonnal felhívta magára a támadó.
Szerző: Dudás Gábor 2017. január 26., csütörtök 7:31

Miközben a magyar válogatott kapcsán több jelenleg vagy korábban Romániában futballozó játékos neve vetődött fel a honosítás kapcsán (Fülöp István, Adrian Markus, Eric Bicfalvi – csak néhány név a közelmúltból), ezúttal egy olyan sztori látott napvilágot, amely épp a románok hasonló tervéről számol be.

 

A gsp.ro cikke szerint Christoph Daum, délkeleti szomszédunk német szövetségi kapitány kiszúrta magának Bőle Lukácsot, a CSMS Iasi támadóját, aki a bolgár Dunav Ruse elleni, törökországi felkészülési találkozó remekül futballozott és vezető gólt is szerzett.

A lap az Iasi ügyvezető elnökétől, a korábbi válogatott kapustól, Florian Pruneától tudta meg, hogy Daum élénken érdeklődőtt Bőle iránt, és azt kérdezte segítőjétől, hogy

"Románt tudunk-e faragni a játékosból?"

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div}A 26 éves, marcali születésű, korábban az MTK-nál és Kaposváron is futballozó Bőle 2014-ben igazolt Romániába, azóta 53 bajnoki meccsen 7-szer talált be az ellenfelek kapujába.

A télen felvetődött a játékos klubváltása is, a DVSC is tett ajánlatot Bőlééért, de nem járt sikerrel, sőt, a Haladásnál is felmerült a szerződtetése.

Olvasd a híreinket mobilon egy gombnyomással és nyerj a Facebookon!

Szeretnénk, ha mindössze egyetlen kattintással vagy csupán néhány egyszeri beállítással segíthetnénk abban, hogy minél könnyebben hozzájuss a csakfoci.hu híreihez.

Bőle Lukács nem szeretne hazatérni az NB I-be - friss hazai átigazolási hírek itt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz