Fotó: pxhere.com

Magyar foci: Sárgát kapott, elvette a bíró sípját, belefújt, ezért kiállították, erre ütött, most bíróságon ítélték el

A Röszke SK-Csanytelek SC megye II-es mérkőzésen történhetett a nem mindennapi eset.
Budai László 2024. július 9., kedd 15:35
Fotó: pxhere.com
A Röszke SK-Csanytelek SC megye II-es mérkőzésen történhetett a nem mindennapi eset.
Szerző: Budai László 2024. július 9., kedd 15:35

Elítélt a Szegedi Járásbíróság egy focistát, aki egy bajnoki meccsen megütötte a játékvezetőt, miután kiállította őt - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Saághy Flóra közölte, a vád szerint a férfi május 18-án, a férfi vármegyei II-es bajnokság egyik mérkőzésén vett részt játékosként. A mérkőzés 55. percében a játékvezető szabálytalanságot ítélt meg nála, ezért sárga lapot adott. A férfi mérgében kikapta a bíró szájából a sípot, és azt megfújta. Sportszerűtlen viselkedése miatt ekkor a bíró kiállította, mire válaszul a vádlott ököllel arcon ütötte a játékvezetőt, akinek nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett.

A vádlottat a járási ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés miatt állította bíróság elé. Az ügyben tartott tárgyaláson a vádlottat a Szegedi Járásbíróság bűnösnek mondta ki, és pénzbüntetésre ítélte. Az ítéletet az ügyészség és a védelem is tudomásul vette, így jogerőre emelkedett.

Az MLSZ adatbázisa szerint a vármegyei II-es bajnokság május 18-i fordulójában egyetlen mérkőzésen történt kiállítás, a Röszke SK - Csanytelek SC meccsén, amely a házigazdák 3-0-ás győzelmével zárult. A mérkőzésen az 55. perben állították ki a vendégcsapat egyik játékosát.
(mti)

Olvastad már?
NB I: A Fradi, az Újpest, a Vidi és a Loki is erősített, még jobban belehúzott a Diósgyőr és az ETO - átigazolási körkép
Így állnak a magyar élvonal klubjai a nyári átigazolási időszakban az érkezők, a távozók és a jelöltek terén. Körkép az eddig történtekről.
Elolvasom
Címkék: #magyar foci
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz