Fotó: mlsz.hu

Magyar foci: Gera, Hajnal, Juhász és Waltner is pro licences edző lett - itt a teljes névsor

Többek között a magyar U21-es válogatottat irányító Gera Zoltán is átvette hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) a legmagasabb edzői képesítést jelentő pro licences diplomáját.
Budai László 2023. november 27., hétfő 22:37
Fotó: mlsz.hu
Többek között a magyar U21-es válogatottat irányító Gera Zoltán is átvette hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) a legmagasabb edzői képesítést jelentő pro licences diplomáját.
Szerző: Budai László 2023. november 27., hétfő 22:37

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint 22 szakember szerezte meg a végzettséget, amelyet délelőtt a telki edzőközpontban ünnepélyes keretek között vettek át.

A végzettek között van Gera Zoltán mellett a szintén korábbi válogatott Hajnal Tamás, Csizmadia Csaba, Juhász Roland, Tímár Krisztián, Vanczák Vilmos, Waltner Róbert, valamint a női nemzeti csapatban szereplő Vágó Fanny is.

Csányi Sándor elnök köszöntőjében kiemelte: azt szeretné, ha a pro licences edzők úgy dolgoznának a jövőben, hogy munkájuk során a saját klubjaik érdekei mellett a magyar labdarúgás érdekeit is szem előtt tartják, és mindent megtesznek azért, hogy minél több labdarúgót neveljenek a válogatottak számára.

Barczi Róbert sportigazgató hozzátette, olyan generáció szerzi most meg a legmagasabb edzői képesítést, amelynek tagjai közül többen már játékosként is szereztek külföldi tapasztalatokat, és bízik benne, hogy ezekből sok mindent fel tudnak majd használni a munkájuk során.
(mti)

A pro licences diplomájukat hétfőn átvevő edzők:

Bozsik József, Csizmadia Csaba, Gera Zoltán, Györök Tamás, Hajnal Tamás, Halászi Kinga, Harmati Tamás, Horváth Péter, Juhász Roland, Kemenes Szabolcs, Makra Zsolt, Nagy Ádám, Pinezits Máté, Szalai Tamás, Székely Tibor Zoltán, Tímár Krisztián, Tóth Mihály Attila, Vágó Fanni, Vanczák Vilmos, Vas László, Vincze Richárd, Waltner Róbert

Olvastad már?
Az eddigi legvadabb hír Marco Rossiról: Az olasz bajnok kispadjára ülhet le - sajtóinformáció
Olaszországban jelent meg a hír, mely szerint az idényt követően Marco Rossi is leülhet akár a Napoli kispadjára. A magyar kapitány reagált is a lehetőségre. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz