Fotó: dvsc.hu

Loki: Új csapatot kereshet magának a rutinos kapus - a klub jelentette be

Marko Milosevic a kevés játéklehetőség miatt távozhat. Andrija Majdevac kapcsán pedig tárgyalásokat folytatnak egy szerb klubbal.
Csakfoci.hu 2024. január 8., hétfő 11:33
Fotó: dvsc.hu
Marko Milosevic a kevés játéklehetőség miatt távozhat. Andrija Majdevac kapcsán pedig tárgyalásokat folytatnak egy szerb klubbal.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. január 8., hétfő 11:33

A DVSC hétfő reggel elutazott a törökországi edzőtáborba. A klub erről szóló hírében arról is beszámolt, hogy Andrija Majdevac kapcsán tárgyalásokat folytatnak egy szerb klubbal egy lehetséges kölcsönszerződésről. Ez az egyesület minden bizonnyal a Napredak, amelynek az érdeklődéséről a HAON alapján mi is beszámoltunk.

A Loki emellett most azt is bejelentette, hogy az előző szezonban öt, a mostaniban pedig mindössze három bajnokin védő, 32 éves Marko Milosevic a több játéklehetőség reményében új klubot kereshet magának.

Olvastad már?
Megerősítve: Új klubban és bajnokságban folytatja a PL-csapat magyar kapusa - hivatalos
Hivatalossá vált, hogy Hegyi Krisztián az FC Den Bosch együttesét erősítheti tavasszal.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz