Legutóbb már ki sem tudott állni az NB III-as csapat: "Egy-két játékos azt szeretné, hogy megszűnjön klub"

Az Ózd elnöke kijelentette, ki nem állás miatt biztosan nem fogják kizárni őket, viszont a vezető úgy érzi, igyekeznek ellehetetleníteni az egyesületet.
Csakfoci Admin 2019. november 21., csütörtök 19:35
Az Ózd elnöke kijelentette, ki nem állás miatt biztosan nem fogják kizárni őket, viszont a vezető úgy érzi, igyekeznek ellehetetleníteni az egyesületet.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 21., csütörtök 19:35

Komoly gondokkal küzd az NB III Keleti csoportjában szereplő Ózdi KSC: az utánpótláscsapatok ki nem állása miatt folyamatosan pontlevonással sújtja a szövetség a felnőtt együttest, ezen felül az első csapat játékosai is az elmaradt juttatásaik kifizetésére várnak. A gondok az elmúlt hétvégén csúcsosodtak ki, amikor az Ózd nem tudott kiállni a Putnok elleni, idegenbeli bajnokin, ugyanis mindössze négy játékos jelent meg a mérkőzés előtt.

– Ezek a pontlevonások sportszakmai szempontból kilátástalan helyzetbe hozták a klubot - nyilatkozta a boon.hu-nak Gál László, a klub elnöke. - A játékosállomány, a keret nagy része is úgy érzi, hogy az elmúlt hetekben szélmalomharcot vívunk. Hiába nyernénk, a megszerzett pontjainktól a szövetség úgyis megfosztana minket. Ez így is van, ezért a fiúk az Ózdi KSC jövőjét kilátástalannak látják ebben a bajnokságban. Ez az egyik része.

Másik, hogy folyamatosan pótoljuk a hiányzó gyerekeket, mégis azt érzem, hogy az egyesületet igyekeznek ellehetetleníteni.

A vezető hozzátette, két profi státuszú labdarúgójuk van, azt viszont nem részletezte, a többiekkel hogy állapodtak meg.

– Egy biztos: ki nem állás miatt az Ózdi KSC-t nem fogják kizárni az NB III Keleti csoportjából. Ebben biztos vagyok - hangsúlyozta Gál László. - A háttérben folynak a beszélgetések, a többségnek egyértelműen az az érdeke, hogy fennmaradjon az ózdi labdarúgás.

Egy-két játékos ezzel szemben azt szeretné, hogy megszűnjön klub, akkor ugyanis a téli átigazolási időszakban szabadon távozhatna. Ők erőltetik ezt a dolgot, senki más.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újra csapatot kapott
Ricardo Moniz
A Fradi és a Zete korábbi edzőjének, Ricardo Moniznak kell megmentenie a Zürich idei szezonját.
Fradi
Henry Wingo
A Csakfoci úgy tudja, hogy Henry Wingo nyártól jó eséllyel az MLS-ben szereplő Austin FC-ben folytathatja pályafutását.
BVSC
Lemondott a vezetőedző
Az NB II-es BVSC-Zuglót irányító Szekeres Tamás hétfőn lemondott vezetőedzői tisztségéről. A szakember november végén vette át az együttest, amely jelenleg a másodosztály 15. helyén áll. (hunfoci.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz