Legutóbb már ki sem tudott állni az NB III-as csapat: "Egy-két játékos azt szeretné, hogy megszűnjön klub"

Az Ózd elnöke kijelentette, ki nem állás miatt biztosan nem fogják kizárni őket, viszont a vezető úgy érzi, igyekeznek ellehetetleníteni az egyesületet.
Csakfoci Admin 2019. november 21., csütörtök 19:35
Az Ózd elnöke kijelentette, ki nem állás miatt biztosan nem fogják kizárni őket, viszont a vezető úgy érzi, igyekeznek ellehetetleníteni az egyesületet.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 21., csütörtök 19:35

Komoly gondokkal küzd az NB III Keleti csoportjában szereplő Ózdi KSC: az utánpótláscsapatok ki nem állása miatt folyamatosan pontlevonással sújtja a szövetség a felnőtt együttest, ezen felül az első csapat játékosai is az elmaradt juttatásaik kifizetésére várnak. A gondok az elmúlt hétvégén csúcsosodtak ki, amikor az Ózd nem tudott kiállni a Putnok elleni, idegenbeli bajnokin, ugyanis mindössze négy játékos jelent meg a mérkőzés előtt.

– Ezek a pontlevonások sportszakmai szempontból kilátástalan helyzetbe hozták a klubot - nyilatkozta a boon.hu-nak Gál László, a klub elnöke. - A játékosállomány, a keret nagy része is úgy érzi, hogy az elmúlt hetekben szélmalomharcot vívunk. Hiába nyernénk, a megszerzett pontjainktól a szövetség úgyis megfosztana minket. Ez így is van, ezért a fiúk az Ózdi KSC jövőjét kilátástalannak látják ebben a bajnokságban. Ez az egyik része.

Másik, hogy folyamatosan pótoljuk a hiányzó gyerekeket, mégis azt érzem, hogy az egyesületet igyekeznek ellehetetleníteni.

A vezető hozzátette, két profi státuszú labdarúgójuk van, azt viszont nem részletezte, a többiekkel hogy állapodtak meg.

– Egy biztos: ki nem állás miatt az Ózdi KSC-t nem fogják kizárni az NB III Keleti csoportjából. Ebben biztos vagyok - hangsúlyozta Gál László. - A háttérben folynak a beszélgetések, a többségnek egyértelműen az az érdeke, hogy fennmaradjon az ózdi labdarúgás.

Egy-két játékos ezzel szemben azt szeretné, hogy megszűnjön klub, akkor ugyanis a téli átigazolási időszakban szabadon távozhatna. Ők erőltetik ezt a dolgot, senki más.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz