Szalai még a télen távozhat a Bundesligából: "Magyarországon még tart az átigazolási időszak"

Német sajtóhírek, sőt, a Mainz egyik vezetője szerint sem kizárt, hogy még a télen elhagyja a német klubot Szalai Ádám. A magyar válogatott csapatkapitánya leszűkült piaci lehetőségek közül választhat. 
Dudás Gábor 2021. február 5., péntek 9:26
Német sajtóhírek, sőt, a Mainz egyik vezetője szerint sem kizárt, hogy még a télen elhagyja a német klubot Szalai Ádám. A magyar válogatott csapatkapitánya leszűkült piaci lehetőségek közül választhat. 
Szerző: Dudás Gábor 2021. február 5., péntek 9:26

Úgy tűnt, a hónapokig sérült, illetve jegelt magyar válogatott csatár, Szalai Ádám a vezető- és edzőcserének is köszönhetően új esélyt kaphat Mainzban, és a decemberben kinevezett új (pontosabban visszatérő) ügyvezető, Christian Heidel, illetve az új vezetőedző, Bo Svensson (Szalai egykori csapattársa) érkezésével megoldódhatnak a támadó gondjai.

Szalai a bajnokságban és a kupában is pályára léphetett hosszas kihagyást követően, de a "második esély" egyelőre meglehetősen limitált játékperceket takar, január óta hat Bundesliga-mérkőzésen összesen 73 percet tölthetett a pályán csereként a rutinos magyar támadó.

Ez viszont Szalai számára nem elegendő a fussball.news cikke szerint, amely azt írja, hogy a csatár csapatkapitányként szeretné vezetni a magyar válogatottat a nyári Európa-bajnokságon, ennek érdekében viszont alighanem váltania kell, ellenkező esetben veszélybe kerülhet a pozíciója a nemzeti csapatnál.

Erősen kérdéses azonban már, hogy hová tudna eligazolni a támadó, hiszen a nemzetközi átigazolási időszak az országok többségében hétfőn lezárult.

"Kelet-Európában, Skandináviában és Svájcban a transzferidőszakok még részben tartanak. De nem ebben az irányban gondolkodunk" - idézi a portál Martin Schmidtet, a Mainz sportigazgatóját. Hozzáteszik, hogy Szalai hazájában, "Magyarországon viszont még tart az átigazolási időszak" február közepéig, ami igen izgalmassá teheti a következő napokat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz