Nem is volt kérdés: A nagy formában lévő Szalai Ádám a hét csapatában is ott van - videó

A nagyjából 390 perc alatt eddig négyszer eredményes bázeli magyar csatár számára a Grasshoppers elleni duplájával egyenes út vezetett a forduló válogatottjába.
Dudás Gábor 2022. március 21., hétfő 13:44
A nagyjából 390 perc alatt eddig négyszer eredményes bázeli magyar csatár számára a Grasshoppers elleni duplájával egyenes út vezetett a forduló válogatottjába.
Szerző: Dudás Gábor 2022. március 21., hétfő 13:44

Mint arról beszámoltunk, Szalai Ádám két góllal vezette győzelemre az FC Baselt a svájci bajnokságban, a Grasshoppers elleni, idegenbeli rangadón (4-2). A rutinos támadó ráadásul duplán ünnepelhetett, hiszen kiderült az is, hogy a nyáron apa lesz a 34 éves játékosból.

Nem meglepő módon Szalai teljesítménye a hét legjobbjai közé repítette a csatárt, a sport.ch álomcsapatában légiósunk az egyik támadó.

- Nagyon örülök a győzelemnek, még akkor is, ha ez egy nagyon furcsa meccs volt. Bár az első gólt mi lőttük, valami nem volt rendben, ezért is örültem, hogy legalább a félidőre 2-2-vel tudtunk menni. 3-2 után is nagyon mélyen védekeztünk, ezért is volt rendkívül fontos a negyedik találat - és egy ilyen bravúr természetesen mindig jó érzés, pláne, hogy ebben a hangulatban mehetünk a válogatott szünetre - idézi a lap Szalait, aki válogatottbeli társától, a zürichieknél szereplő Bolla Bendegúztól is kapott egy "gólpasszt".

Szalai a bázeli gárdában eddig neki jutott 387 perc alatt 4-szer volt már eredményes.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz