Megtartaná Szoboszlait a klubja: "Még egy csapattal sem tárgyaltunk"

Salzburgban kezdte meg a felkészülést a 19 éves magyar válogatott középpályás, akit több nagy európai csapattal is hírbe hozták már.
Dudás Gábor 2020. július 30., csütörtök 16:30
Salzburgban kezdte meg a felkészülést a 19 éves magyar válogatott középpályás, akit több nagy európai csapattal is hírbe hozták már.
Szerző: Dudás Gábor 2020. július 30., csütörtök 16:30

Csütörtökön megkezdte a felkészülést a következő idényre az osztrák bajnok Red Bull Salzburg is. Soraiban azzal a Szoboszlai Dominikkal, akit lassan tucatnyi komoly európai klubbal hozták már hírbe, de egyelőre konkrét bejelentések nem hangzottak el az ügyében.

Az augusztusi kupameccsre, illetve szeptemberi BL-playoffra és bajnoki rajtra is készülő salzburgiak sportigazgatója, Christoph Freund abban reménykedik, hogy ezeken a mérkőzéseken az év játékosának megválasztott, és nem csak az osztrák Bundesliga legjobbjának, de legértékesebb játékosának is számító Szoboszlai is ott lesz majd a soraikban.

- A keret, amellyel megkezdtük a felkészülést, nagyon erős és stabil. Remélem, ezt a folytatásban is elmondhatom majd. A célunk az, hogy Szoboszlai Dominikkal a sorainkban vágjunk neki az őszi megmérettetéseknek. Az esetleges egyeztetések a tanácsadóján keresztül történnek, de egyelőre semmilyen másik klubbal nem tárgyaltunk az átigazolása ügyében. A korosztályában jelenleg ő egész Európa egyik legizgalmasabb játékosa - mondta a csütörtöki sajtótájékoztatón Freund és a reményeihez csatlakozott Jesse Marsch vezetőedző is.

- Nagyon elégedettek vagyunk azzal, hogy Dominik még mindig a klub játékosa és itt van velünk. Reméljük, ez így is marad, mert egy nagyon fontos tagja a csapatnak - tette hozzá az amerikai tréner.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz