Fotó: instagram.com/oficialcap/

Légiósok: Vadócz ismét alaposan rácáfolt a kétkedőkre - a meccs legjobbjának választották

Az alig több mint 1 hónap múlva a 36. születésnapját ünneplő magyar középpályás az új vezetőedzőnél is a Penarol egyik legfontosabb játékosa.
Nyikes Zoltán 2021. március 27., szombat 9:49
Fotó: instagram.com/oficialcap/
Az alig több mint 1 hónap múlva a 36. születésnapját ünneplő magyar középpályás az új vezetőedzőnél is a Penarol egyik legfontosabb játékosa.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. március 27., szombat 9:49

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: az uruguayi élvonalban szereplő Penarol magyar középpályása, Vadócz Krisztián gólpasszal és jó játékkal járult hozzá csapata 2-1-es győzelméhez a Progreso elleni idegenbeli bajnokin.

A 42-szeres válogatott játékos teljesítményét pedig a szurkolók is elismerték:

a Penarol közösségi oldalán indított szavazáson Vadóczot választották meg a mérkőzés legjobbjának.

A nemsokára 36 éves honfitársunk remek teljesítményét már csak azért is érdemes kiemelni, mert a világ egyik legnagyobb klubjába történő igazolásakor sokan vélekedtek úgy, hogy csak az akkori vezetőedző, Diego Forlán miatt került a Penarolhoz - aki korábban csapattársa volt -, aztán pedig Forlán távozásakor szintén felerősödtek azok a hangok, hogy ezt követően valószínűleg már nem is lesz helye a magyar játékosnak a csapatban. Vadócz aztán alaposan rácáfolt a kétkedőkre és az új vezetőedzőnél, Mauricio Larrieránál is a Penarol egyik legfontosabb játékosa és a szurkolók egyik kedvence maradt.

Az újabb győzelmével pedig már a második helyre lépett elő a montevideói együttes, amely a következő fordulóban a hatodik Fenixet fogadja, magyar idő szerint kedd hajnalban.

https://www.instagram.com/p/CM4tBLDpqDP/

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz