Fotó: blick.ch

Légiósok: Szalai beperelheti a csapatát, nem törődik bele a száműzetésébe - sajtóhír

A svájci Blick információja szerint az első csapat keretéből kitett Szalai Ádám nem fogadja el a helyzetét és előfordulhat, hogy jogi útra terelheti az ügyet.
Nyikes Zoltán 2022. november 1., kedd 17:26
Fotó: blick.ch
A svájci Blick információja szerint az első csapat keretéből kitett Szalai Ádám nem fogadja el a helyzetét és előfordulhat, hogy jogi útra terelheti az ügyet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. november 1., kedd 17:26

Hetekkel ezelőtt írtuk meg, hogy az FC Basel keretéből kitett Szalai Ádám már a csapata edzéseit sem látogathatja, a támadó ügynöke pedig ezt az eljárást érthetetlennek és elfogadhatatlannak nevezte.

A svájci Blick információja szerint a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya nem fogadja el száműzetését és azzal érvel, hogy szerződése a szezon végéig szól, így a klub nem függesztheti fel őt.

A Blick azt is írja, hogy Szalai követelése eddig süket fülekre talált, és könnyen lehet, hogy jogi útra terelheti az ügyet a bíróságon.

A portál megjegyzi, továbbra sem világos, hogy miért tiltották el a csapatedzésektől Szalait, a piros-kékek környezetéből érkező hírek szerint az egyik indok az lehet, hogy a támadó nem eléggé csapatjátékos az FCB vezetőségének szemében, a magyar csatár volt például az egyetlen olyan játékos, aki nem köszöntötte a bázeli szurkolókat a vilniusi EKL-mérkőzésen.

Állítólag azt is felrótták neki, hogy a Németország elleni NL-találkozó előtt sérültet jelentett, így nem lépett pályára az Aarau elleni Svájci Kupa-meccsen, míg néhány nappal később a válogatottban vállalta a játékot és gólt is lőtt. A Blick hozzáteszi azonban, hogy a csatár valóban sérült volt a válogatott mérkőzés előtt, ezzel pedig a Basel orvosai is tisztában voltak.

Olvastad már?
Fradi: Francia topcsapat nézte ki a vb-re készülő játékost - sajtóhír
De Belgiumból is lehet kérője a marokkói válogatott Samy Mmaee-nak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz