Légiósok: Dzsudzsákkal elégedettek az arabok, két évre marasztalnák

Az emírségekbeli al-Ain vezetőedzője, Pedro Emanuel elégedett Dzsudzsák Balázzsal, így klubja aktiválná a magyar válogatott szélső szerződésében szereplő kétéves szerződéshosszabbítási opciót.
Nyikes Zoltán 2020. május 1., péntek 18:13
Az emírségekbeli al-Ain vezetőedzője, Pedro Emanuel elégedett Dzsudzsák Balázzsal, így klubja aktiválná a magyar válogatott szélső szerződésében szereplő kétéves szerződéshosszabbítási opciót.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. május 1., péntek 18:13

Február elején váratlanul bontott szerződést Dzsudzsák Balázzsal az egyesült arab emírségekbeli Ittihad Kalba, a magyar játékos azonban néhány nappal később máris megtalálta új együttesét, az azonos bajnokságban szereplő a-Aint.

A 108-szoros válogatott szélső a koronavírus-járvány terjedése miatti kényszerszünetig augusztusig nem futballozhat klubjában. Az Emírségek labdarúgó-szövetség a napokban közleményben tudatta, hogy folyamatosan tartják majd a kapcsolatot a világszervezetekkel és az ázsiai szövetséggel is, és a folytatás dátumát úgy jelentik majd be, hogy a csapatoknak kellő idejük legyen majd a felkészülésre.

Az al-Ain a Twitter-oldalán számolt be arról, hogy Pedro Emanuel vezetőedző elégedett Dzsudzsákkal, aki februári érkezése óta négy meccsen egy gólt lőtt és egy gólpasszt jegyzett - az Öböl Liga hivatalos honlapja által vezetett statisztika alapján 18 fellépésen 57-szer teremtett gólhelyzetet, és ezzel az élen áll.

A klub tájékoztatása szerint a magyar lègiós szerződésében szereplő opciót aktiválnák a nyáron, így akár 2022-ig az al-Ain játékosa maradhat.

Dzsudzsák mellett csapattársa, kazah támadó középpályás, Baujrzsan Iszlam kontraktusát is meghosszabbíthatják a nyár folyamán.

Olvastad már?
Eldőlt: Dzsudzsák Balázs augusztusig nem futballozhat a klubjában
Az Egyesült Arab Emírségek futballszövetsége a nyár utolsó hónapjáig szünetelteti a hazai sorozatokat a koronavírus-járvány miatt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Tovább az összes átigazoláshoz