Fotó: www.mlsz.hu

Légiósok: Bundesliga-csapatok figyelik a magyar válogatott védőt - klubja is megerősítette

Az Apollon képviselője szerint azonban egyelőre nem érkezett ajánlat Szalai Attiláért, akit még egy évig legalább megtartana a klubja.
Nyikes Zoltán 2020. szeptember 9., szerda 11:02
Fotó: www.mlsz.hu
Az Apollon képviselője szerint azonban egyelőre nem érkezett ajánlat Szalai Attiláért, akit még egy évig legalább megtartana a klubja.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. szeptember 9., szerda 11:02

Tavaly nyáron igazolt a Mezőkövesd Zsóry FC-től a ciprusi élvonalban szereplő Apollonhoz a 22 éves hátvéd, Szalai Attila, aki már az első évében fontos tagja lett a limasszoli együttesnek, a bajnokságban 14 találkozón kapott lehetőséget, míg az Európa Liga-selejtezők során 7-szer lépett pályára, de a nemrég kezdődő idény bajnokijain is rendre a kezdő tizenegybe jelölte őt edzője, ezt pedig meg is hálálta egy góllal az első fordulóban.

A ciprusi sajtóban a napokban felröppent a hír, hogy a háromszoros magyar válogatott játékos iránt Németországból érdeklődnek, erről pedig az Apollon kommunikációs vezetője, Fanurisz Konsztantinu is szót ejtett az egyik helyi rádióműsorban.

– Az elmúlt idényben sokat költöttünk Attila megszerzésére, ez volt a legnagyobb átigazolásunk. Sokat fektettünk a tehetségébe, továbbra is türelemre van szükségünk vele kapcsolatban. Néhányan kritizálták a választásunkat, de mára már mindenki láthatja, hogy sokat fejlődött, az egyik legfontosabb játékosunk, akivel vannak még terveink.

Valóban több érdeklődő is akad Szalai iránt, német élvonalbeli csapatok is komolyan figyelik az ő teljesítményét,

egyelőre azonban semmilyen konkrétum nincs ezzel kapcsolatban, nem érkezett ajánlat. Az a tervünk, hogy a továbbiakban is nálunk szerepeljen. A szerződésében nincs kivásárlási záradék, de több évre írt alá hozzánk – nyilatkozta Konsztantinu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz