Légiósok: A magyar válogatott játékos nyári távozását szinte biztosra veszik

Csupán 57 perc játékidő jutott a mostani szezonban Balogh Norbertnek az angol másodosztályban, így az angolok szerint várhatóan távozik a szerződése lejártát követően.
Nyikes Zoltán 2020. április 18., szombat 16:42
Csupán 57 perc játékidő jutott a mostani szezonban Balogh Norbertnek az angol másodosztályban, így az angolok szerint várhatóan távozik a szerződése lejártát követően.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. április 18., szombat 16:42

A palermói korszaka után tavaly szeptemberben szabadon igazolható játékosként érkezett az angol másodosztályú Hull Cityhez Balogh Norbert, aki a 2019/20-as idényben csupán három alkalommal lépett pályára az első csapatban.

A 24 éves támadónak szerencséje sem volt, a felnőtt csapatban való október végi debütálása során csereként beállva, bő negyedóra után megsérült és a mérkőzés után csak mankóval tudott közlekedni. A kétszeres válogatott játékos visszatérése sokkal hosszabbra nyúlt, mint azt előzetesen gondolni lehetett, ugyanis vezetőedzője szerint mentális problémákkal is küszködött a támadó, így csak január elején lépett újra pályára az U23-as együttesben.

A téli átigazolási szezonban is cikkezett már arról az angol sajtó, hogy nagy valószínűség szerint kölcsönadják a magyar csatárt, aki végül maradt a klubjánál, a jövője azonban ismét témát szolgáltat, a szerződése ugyanis június végén lejár. A footballleagueworld.co.uk éppen ezért azt írja, hogy

Balogh nagy valószínűség szerint távozik az angol másodosztályú csapattól.

A lap úgy fogalmaz, hogy a magyar játékost a posztján egyértelműen megelőzi a sorban Josh Magennis és Tom Eaves is, és "biztosan a kijárat felé tart".

Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz