Eldőlt: Nem marad tovább csapatánál a magyar válogatott játékos

Bár elégedettek voltak vele kölcsönjátéka során, Nagy Dominik távozik a görög Panathinaikosztól.
Dudás Gábor 2020. július 20., hétfő 8:57
Bár elégedettek voltak vele kölcsönjátéka során, Nagy Dominik távozik a görög Panathinaikosztól.
Szerző: Dudás Gábor 2020. július 20., hétfő 8:57

Júniusban eldőlt, hogy a koronavírus-járvány miatt megnyúlt szezon végéig kölcsönjátékosként erősíti Nagy Dominik a görög élvonalban szereplő Panathinaikoszt, amely még a télen szerezte meg a lengyel bajnok Legia Varsótól fél évre a magyar válogatott futballistát.

Ekkor még felvetődött annak a lehetősége is, hogy esetleg a kövezkező idényre is maradjon Athénban a 25 éves játékos, ám úgy tűnik, inkább az a korábbi forgatókönyv lépett életbe, amely szerint Nagy kivásárlását anyagilag nem tudja vállalni a görög csapat.

A Panathinaikosz hivatalosan is elbúcsúzott, illetve köszönetet mondott Nagynak az elmúlt hat hónapért, és sok sikert kívánt neki karrierje következő lépéséhez.

https://www.instagram.com/p/CCwZ3ICAWOq/?igshid=gg9budc6zk7a&fbclid=IwAR3CM_yiZk6iHiE1K2S3ddhoowLr4JkMYo8mtKwjL44UG8e7cjT40VItT8M

A támadó középpályás a neki jutott görögországi félidény alatt 8 bajnoki találkozón lépett pályára, ezeken 1-1 gól és gólpassz volt a mérlege. A Panathinaikosz a 4. helyen végzett a tabellán, így az Európa Ligában indulhat el.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Tovább az összes átigazoláshoz