Korábban lengyel sajtóhírek alapján számolt be arról a csakfoci.hu, hogy Nagy Dominik a 20-szoros görög bajnok Panathinaikosznál folytathatja pályafutását. Az athéni klub kedden este be is jelentette az eddig a Legia Varsóban futballozó magyar válogatott középpályás érkezését.

A görögök egyelőre kölcsönben, az idény végéig szerezték meg Nagyot a közlemény szerint. A 24 éves játékos így nyilatkozott Athénba igazolásáról:

A Panathinaikosz egy nagyszerű lehetőséget kínált nekem arra, hogy egy teljesen más stílusú bajnokságban is megmutathassam magamat. Azt mindenki tudja, hogy ez egy nagy klub, komoly történelemmel. Mi, magyarok még jobban is ismerjük talán a csapatot, hiszen Puskás Ferenc is az edzője volt. Mielőtt ideigazoltam volna, kérdezősködtem a klubról, például olyan magyar játékosoktól is, akik már légióskodtak Görögországban. Ők csak jókat meséltek a Panathinaikoszról. Azért jöttem ide, hogy kemény munkával tovább fejlődjek és segítsem a klubot. Szeretem az egy az egyeket, technikás játékosnak tartom magam, és sokszor ki tudom használni a gyorsaságomat is – mondta klubváltásáról és magáról a válogatott futballista.