A CSZKA Moszkva kinézte magának Nagy Ádámot

Orosz lapinformációk szerint a helyi bajnokság egyik élcsapata, a CSZKA Moszkva Nagy Ádám, a Bristol City magyar válogatott középpályása iránt érdeklődik.
Dudás Gábor 2021. január 4., hétfő 10:19
Orosz lapinformációk szerint a helyi bajnokság egyik élcsapata, a CSZKA Moszkva Nagy Ádám, a Bristol City magyar válogatott középpályása iránt érdeklődik.
Szerző: Dudás Gábor 2021. január 4., hétfő 10:19

Oroszországban, sőt, Izraelben is megjelent a hír, amely szerint a CSZKA Moszkva egy, a védekezésben is jeleskedő középpályást is igazolna a télen. Egybehangzó lapinformációk szerint az orosz bajnokság második helyén álló fővárosi gárdának az egyik legfontosabb kiszemeltje Nagy Ádám, a Bristol City remek őszt produkáló játékosa.

A sajtóértesülések szerint Nagy mellett az izraeli Maccabi Haifa csapatkapitánya, Neto Lavi, valamint a cseh Victoria Plzen játékosa, Lukas Kalvach is jelölt a CSZKA-nál, de előbbi esetében már nemet is mondott a klubja.

A hír kapcsán a csakfoci.hu megkereste a játékost képviselő CMG menedzserirodát is.

- Ádámnak jelenleg érvényes, hosszú távú szerződése van Bristolban. Ennek ellenére természetesen minden érdeklődést és megkeresést komolyan veszünk és mérlegelünk, de a közeljövő tervei között nem szerepel, hogy az orosz bajnokságba igazolna – nyilatkozta honlapunknak Kövesdi Viktor társtulajdonos-igazgató.

Nagy Ádám az őszi idény nagy részében kirobbanthatatlan volt a Bristol City-ből, a 25 éves középpályás 13 bajnokin és 2 Ligakupa-találkozón kapott szerepet és gólt is szerzett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Szoboszlai-pótlás?
A Hoffenheimtől az osztrák Christoph Baumgartner, a Lens csapatától a belga válogatott Lois Openda érkezhet.
Vasas
Iyinbor Patrick
A Vasas bejelentette, hogy Iyinbor Patrick kölcsönszerződése lejártával visszatér a Ferencvároshoz és eldőlt az is, hogy a következő szezonban nem az angyalföldieknél folytatja karrierjét.
ZTE
Ricardo Moniz
Hivatalossá váltak az elmúlt napok sajtóhírei: a ZTE-től az előző szezon végén távozó vezetőedzőt kinevezte a horvát élvonalbeli Slaven Belupo.
Tovább az összes átigazoláshoz