Fotó: liverpoolfc.com

Légiósok: Szoboszlai megsérült, kihagyhatja a Liverpool következő meccsét - sajtóhír

Kérdésessé vált a magyar középpályás játéka a Fürth ellen.
Nyikes Zoltán 2023. július 22., szombat 17:57
Fotó: liverpoolfc.com
Kérdésessé vált a magyar középpályás játéka a Fürth ellen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 22., szombat 17:57

A Liverpoolhoz közelálló újságíró, Dave Ockop azt írja, hogy kérdésessé vált Szoboszlai Dominik játéka a hétfő, Greuther Fürth elleni felkészülési mérkőzésen, miután állítólag összeszedett egy kisebb sérülést a szombati edzésen, ezért idő előtt véget ért számára a tréning. Ockop hozzáteszi, a sérülés azonban vélhetően nem súlyos, és lehet, hogy csak bedagadt a bokája.

Mint ismert, a magyar válogatott középpályás szerdán, a Karlsruhe elleni felkészülési találkozón először lépett pályára a Liverpoolban, kezdőként 45 perc jutott neki, ám ez idő alatt is remek teljesítményt nyújtott.

Olvastad már?
Már jövő héten látható lesz Szoboszlai Liverpool-meccse a tv-ben - itt a bejelentés
A Leicester City, a Bayern München és a Darmstadt ellen is láthatjuk majd a magyar válogatott támadóját - még a Premier League kezdete előtt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz