Légiósok: Szalaiért napokon belül ajánlatot tehet egy Premier League-csapat - sajtóhír

Angliai sajtóhírek szerint Liverpoolból kopogtathatnak be a magyar válogatott védőért Törökországban.
Csakfoci.hu 2023. június 23., péntek 12:04
Angliai sajtóhírek szerint Liverpoolból kopogtathatnak be a magyar válogatott védőért Törökországban.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 23., péntek 12:04

Az Angliában és Törökországban is megjelent sajtóhírek szerint az Everton élénken érdeklődik a Fenerbahçe magyar védője, Szalai Attila szerződtetése iránt, a Kékek Sean Dyche menedzser irányítása mellett szeretnék ugyanis újjáépíteni a védelmüket. A "komplett, kész játékosként" jellemzett bekk 17 millió font (azaz nagyjából 20 millió euró) körüli összegért lehet elérhető a liverpooliak számára, akik akár már napokon belül akcióba is léphetnek.

Ugyanakkor a hírek szerint az Everton csak egyike annak a sok európai klubnak, amely Szalai aláírására pályázik, olyan csapatokkal kell versenyeznie a Premier League-gárdának, mint a Valencia, a Wolfsburg és a Zenit Szentpétervár, de állítólag az Anderlecht is bejelentkezett már a 25 éves légiósért.

Nem ez az első alkalom, hogy a magyar válogatott játékost a Premier League-be való költözéssel hozzák összefüggésbe, a West Ham tavaly nyáron - az akkori hírek szerint - közel állt ahhoz, hogy megegyezzen az üzletről a Fenerrel és a játékossal, de végül a Fenerrel azóta Török Kupát nyert Szalai Angliába költözése akkor meghiúsult.

Olvastad már?
Világklasszis támadó lett Szalai Attila csapattársa, válogatott játékossal kapcsolatban tett fontos bejelentést a Real Madrid és a Juventus is – külföldi körkép
A legfontosabb és legérdekesebb csütörtöki hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz