Légiósok: "Sok játékosnak a jövője is múlik ezen" - drámai hajrá vár két magyar futballistára is

A téli átigazolási szezon utolsó napján igazolt Gróf Dávid a görög élvonalban szereplő Levadiakosz csapatához, amelyhez nemrég új vezetőedző érkezett, aki a magyar kapusnak szavazott bizalmat.
Csakfoci.hu 2023. február 28., kedd 17:43
A téli átigazolási szezon utolsó napján igazolt Gróf Dávid a görög élvonalban szereplő Levadiakosz csapatához, amelyhez nemrég új vezetőedző érkezett, aki a magyar kapusnak szavazott bizalmat.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 28., kedd 17:43

A 33 esztendős hálóőr kedden az M4 Sport "Nemzeti Sporthíradó" című műsorában elmondta, rendkívül gyorsan sikerült beilleszkedni, hiszen "kiváló az öltöző", ráadásul vannak ismerős arcok is, mint a hétszeres magyar válogatott Vinícius Paulo, vagy Michal Skvarka, akivel a Ferencvárosnál játszottak együtt.

Az együttes élére nemrég nevezték ki Jannisz Petrakiszt, aki rögtön Gróf Dávid kapuba állításával próbált frissíteni a csapaton: húzása abban az értelemben bejött, hogy az Atromitosz otthonában elszenvedett 1-0-s vereség alkalmával a hálóőr lett a meccs legjobbja, a Panetolikosz ellen elért gól nélküli döntetlen pedig már pontszerzést eredményezett.

Már csak kilenc mérkőzésünk van hátra, ki kell harcolnunk a bennmaradást, sok játékosnak a jövője is múlik ezen. A rájátszásban a közvetlen riválisainkkal találkozunk majd, el kell kezdenünk pontokat gyűjteni

- jegyezte meg Gróf. (az MTI híre nyomán)

A görög élvonal állása:

Olvastad már?
A Fradi és a Honvéd bajnoka 33 évesen állt újra légiósnak: "Marcelótól, James Rodríguezen át komoly világsztárok játszanak itt, úgyhogy jó helyre kerültem" - interjú
A kedden a görög Levadiakoszba szerződő Gróf Dávid első benyomásairól és céljairól beszélt a csakfoci.hu-nak adott interjújában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz