Légiósok: Sallai a Serie A-ban köthet ki, 5 milliárdot fizethetnek érte - sajtóhír

Sajtóhírek szerint Olaszországba vinné a Freiburg magyar válogatott támadóját, Sallai Rolandot a Serie A-ban szereplő Bologna.
Csakfoci.hu 2023. július 27., csütörtök 13:49
Sajtóhírek szerint Olaszországba vinné a Freiburg magyar válogatott támadóját, Sallai Rolandot a Serie A-ban szereplő Bologna.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 27., csütörtök 13:49

A Calciomercato "exkluzív híre" szerint a Bologna ajánlata készen áll és 13 millió eurót (hozzávetőlegesen 5 milliárd forintot) fizetnének a Freiburgnak a 42-szeres válogatott magyar szélsőért. A tárgyalások néhány közvetítő munkája révén zajlanak, és a következő napokban pozitív kimenetelűek lehetnek - fogalmaznak az olaszok.

Sallai Rolandot többször is megkeresték már Olaszországból, miután a játékos mind a Freiburggal - Európában és a Bundesligában -, mind pedig az olasz Marco Rossi által irányított magyar válogatottban kiemelkedőt nyújtott több alkalommal is. Az előző idényben a Serie A-ban a 9. helyen végzett Bologna is így figyelt fel rá, és most az első hivatalos ajánlattal készül bekopogtatni a Bundesliga-klubnál - írják.

Sallai az előző idényben sérülései miatt is kevesebbet játszott a németeknél és már hosszabb ideje lehet tudni, hogy közel sem kizárható a 26 éves támadó klubváltása, és hogy Olaszország - ahol a szélső korábban, még a Palermo futballistájaként már szerepelt - a lehetséges célállomások listájának élén szerepel.

Olvastad már?
Dárdai 8 kiló plusz izommal igazolt vissza a Viditől a Herthához: "A döntésemnél egyáltalán nem számított a család"
Ifjabb Dárdai Pál (avagy Palkó) szerint "felnőtt", mióta Magyarországra került, amikor elment, nem gondolta volna, hogy visszatér Berlinbe, de nem elsősorban vezetőedző édesapja vagy a szintén a csapatban futballozó testvérei miatt igazolt újra a német fővárosba. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz