Fotó: calciospezia.it

Légiósok: Nagy Ádámmal tovább menetel a Spezia - 32 fordulóval ezelőtt lehettek annyira nyugodtak, mint most

A Spezia sikerével a 15. helyre lépett fel, ami azt jelenti, hogy jelen állás szerint biztos bennmaradást jelentő pozícióban vannak.
Budai László 2024. május 1., szerda 18:04
Fotó: calciospezia.it
A Spezia sikerével a 15. helyre lépett fel, ami azt jelenti, hogy jelen állás szerint biztos bennmaradást jelentő pozícióban vannak.
Szerző: Budai László 2024. május 1., szerda 18:04

Nagy Ádám téli érkezése óta egészen megtáltosodott az olasz másodosztályú Spezia, amely rendkívül fontos bajnokit nyert a Serie B 36. fordulójában. A feljutási osztályozót érő, hatodik pozíciót elfoglaló Palermo elleni találkozót 1-0-ra nyerték meg a magyar válogatott alapemberét természetesen ezúttal is végig a sorai közt tudó hazaiak, a győztes gólt Di Serio szerezte a 16. percben.

Ez azt is jelenti, hogy a Spezia 32 forduló után áll olyan helyezéssel, amely nem fenyeget a kieséssel. Nagy Ádámék ugyanis már a 15.-ek, ami automatikus bennmaradást jelentene, előnyük ráadásul három pont a 16. Ascolihoz képest. Az olasz másodosztály szorosságáról az is sokat elmond, hogy a Speziánál hat ponttal többel álló Sampdoria jelen állás szerint már a Serie A-ért játszhat majd playoff-meccseket.

A Serie B-ből Nagy Ádáméknak már csak két meccsük van hátra.

Olvastad már?
Eldőlt: Újra lesz magyar válogatott játékos a Serie A-ban
Kiharcolta a Serie A-ba való feljutást Balogh Botond csapata, a Parma.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz