Légiósok: Meccs közben kezdte fojtogatni a magyar kapust az ellenfél biztonsági főnöke, nagy balhé lett belőle - videó

A Lamia-Levadiakos görög bajnoki hajrájában Gróf Dávidra támadt a hazaiak biztonsági főnöke, az ügynek még lesz folytatása.
Budai László 2023. május 9., kedd 12:39
A Lamia-Levadiakos görög bajnoki hajrájában Gróf Dávidra támadt a hazaiak biztonsági főnöke, az ügynek még lesz folytatása.
Szerző: Budai László 2023. május 9., kedd 12:39

Igen parázs meccsen van túl Gróf Dávid és csapata, a Levadiakos a görög bajnokságban. A magyar kapus még 0-0-s állásnál büntetőt fogott a Lamia elleni osztályozós bajnoki 42. percében (videó lejjebb), majd együttese még a szünet előtt vezetést is szerzett. A Levadiakosnak nagy szüksége lett volna a három pontra, de a hazaiak a 93. percben egyenlítettek (1-1).

Az ellenfél játékosai ezután Gróf kapuja előtt kezdtek ünnepelni, amiből összeszólalkozás lett, a Lamia biztonsági főnöke pedig úgy érezte, neki kell rendet tenni a pályán is, egészen a 16-os vonaláig bement, majd fojtogatva ellökte a magyar kapust. Úgy tudjuk, Gróf klubja nem hagyja annyiban az esetet, amelynek lesz még folytatása a görög szövetségen belül.

A Levadiakos sorsa a döntetlennel megpecsételődött, bár az együttes mind a hat osztályozós meccsén megőrizte a veretlenségét, azaz a bajnokság második szakasza a tavaszra igazolt Gróffal jól sikerült, így sem maradt benn a klub az élvonalban.

Videón a balhé

A megfogott 11-es

Olvastad már?
Vidi: Komoly prémium is elszállt Kodro fölé bombázott 11-esével - részletek
A csakfoci.hu információi szerint fejenként sok millió forinttól estek el a fehérvári játékosok.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Nyíregyháza
Eppel újra az NB I-ben
Korábbi gólkirály folytatja a Nyíregyháza csapatában, amely mindenben megállapodott a két évre aláíró Eppel Mártonnal.
Diósgyőr
Még nem le álltak le az igazolásokkal
Lehetnek még érkezők és távozók is a sportigazgató elmondása szerint.
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Tovább az összes átigazoláshoz