Fotó: hajduk.hr

Légiósok: Lovrencsics fontos részleteket árult el a jövőjével kapcsolatban

Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
Nyikes Zoltán 2023. június 1., csütörtök 17:54
Fotó: hajduk.hr
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 1., csütörtök 17:54

A Hajduk Splittől távozó Lovrencsics Gergő még szeretné folytatni a játékoskarrierjét, de már készül az edzői pályára is. A 34 esztendős futballista ezt csütörtökön árulta el az M1 aktuális csatornának, hozzátéve, hogy az utóbbi még csak egy "B opció", a pályafutása folytatását tekintve pedig mindenre nyitott.

A 44-szeres válogatott játékos elmondta: néhány napja közölte vele a sportigazgató, hogy nem hosszabbítják meg a lejáró szerződését, konkrét megkeresései azonban egyelőre még nincsenek.

A Hajduknál eltöltött két évet összességében sikeresnek értékelte, az érkezése előtt ugyanis a gárda hosszú ideje nem nyert trófeát, de tavaly sikerült elhódítani a kupát, idén pedig megvédeni ezt a címet. Edzői ambícióval kapcsolatban Lovrencsics Gergő megjegyezte, beiratkozott az UEFA C licences tanfolyamra, azonban egy középfül-gyulladás miatt - aminek következtében kilyukadt a dobhártyája is - most még nem tudott részt venni rajta.

Hozzátette: legfőképpen gyermekei miatt hozta meg ezt a döntést, és az elején szeretne majd a lehető legkisebbekkel foglalkozni. (MTI)

Olvastad már?
Fradi: Két magyar válogatott játékos leigazolását is bejelentették - hivatalos
Az NB I-es szezon gólkirálya, Varga Barnabás, valamint a tavaszt kölcsönben már a Fradinál töltött Baráth Péter is aláírt a zöld-fehérekhez.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Raul Gustavo
A Csakfoci korábbi információjának megfelelően a Ferencváros bejelentette Raul Gustavo érkezését.
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új edzők a stábban
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző és Johan Sandahl asszisztensedző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Tovább az összes átigazoláshoz