Légiósok: Komoly belháború szólhat bele Kleinheisler klubváltásába - sajtóhír

Nagy a káosz a Dinamo Zagrebnél és egy horvát lap szerint emiatt még konkrét ajánlatot sem tettek a fővárosiak Kleinheisler Lászlóért.
Csakfoci.hu 2022. december 27., kedd 18:19
Nagy a káosz a Dinamo Zagrebnél és egy horvát lap szerint emiatt még konkrét ajánlatot sem tettek a fővárosiak Kleinheisler Lászlóért.
Szerző: Csakfoci.hu 2022. december 27., kedd 18:19

Ahogy arról a napokban-hetekben többször is beszámoltunk, a horvát élvonalbeli NK Osijek magyar válogatott játékosának, Kleinheisler Lászlónak a kinti hírek szerint jó eséllyel az ottani rekordbajnok Dinamo Zagreb lehet a következő csapata.

A 28 éves játékosnak a jövő év nyaráig szól szerződése az Eszékkel, és bár jelenleg is folynak a tárgyalások a szerződés meghosszabbításáról, de Kleinheisler lényegesen jobb feltételeket és fizetést szeretne elérni, amire a hírek szerint kevés lehet az esély. Eközben a végleges megállapodás még nem született meg a Dinamóval, de a horvát Sportske Novosti már azt írta, hogy a magyar futballista érkezése a Maksimir-stadionba már szinte biztosra vehető - és emellett szól állítólag néhány komoly érv is.

A helyzetet azonban jelentősen árnyalhatja a Dinamónál jelenleg is zajló (nyilvános) belső harc a Vecernji list keddi cikke szerint. A lap úgy tudja, hogy a klub vezetését illetően az előbb menesztett, majd mégis maradó elnökségi tag, Krešimir Antolić  és az ügyvezető testületben ugyancsak helyet kapott egykori elnök, majd klubigazgató, a horvát futball hírhedt alakja, Zdravko Mamić között folyik igencsak vehemens csata a klubházban.

Emiatt például jelenleg egyáltalán nem tudni, hogy ki koordinálja a bejövő és kimenő átigazolásokat sem. Így viszont sem Kleinheislerrel, sem más játékossal kapcsolatban nem kezdődtek konkrét tárgyalások vagy megbeszélések - állítja a portál.

Ami pedig az NK Osijeket illeti, az eszéki klubnál ismerik a sajtóhíreket, de azt mondják, hivatalos ajánlat még nem érkezett a magyar játékosért - teszi hozzá a lap, megjegyezve, hogy minden kiderül majd, amikor a téli átigazolási időszak valójában elkezdődik.

Olvastad már?
NB I: Ő az év magyar felfedezettje a tulajdonosoknál és a vezetőknél – exkluzív
Év vége közeledtével a csakfoci.hu immáron nyolcadik alkalommal jelentkezik rendhagyó, exkluzív szavazásával. A 12 NB I-es klub vezetője ezúttal is öt kategóriában adta le a voksát. A játékvezetők és a sportvezetők után következzenek az év felfedezettjei.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz