Fotó: barnsleyfc.co.uk

Légiósok: Kiderült, mennyit kell fizetni az egyik legkapósabb magyar válogatott játékos leigazolásáért - sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Nyikes Zoltán 2023. december 8., péntek 9:18
Fotó: barnsleyfc.co.uk
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. december 8., péntek 9:18

Továbbra is az angol harmadosztályú Barnsley egyik vezére a magyar válogatott középpályás, Callum Styles, akivel kapcsolatban az elmúlt hetekben számos átigazolási hír megjelent már Angliában, többek között Gera Zoltán korábbi klubjával, egy német, egy portugál és egy francia csapattal is szóba hozták az univerzális játékost.

Éppen ezért meglepetés lenne, ha a januári átigazolási időszakot követően is a Barnsleyt erősítené Styles, akinek azért is lenne érdemes szintet ugrania az angol harmadosztályból, hogy bebiztosítsa helyét a magyar válogatott Eb-keretében jövő nyáron. A Barnsley Chronicle ezúttal azt is megírta, hogy a 23 éves játékos szerződésében szerepel kivásárlási záradék, ami valamivel több mint 2 millió font - ennyit kell tehát kifizetnie annak a klubnak, aki meg akarja szerezni Stylest.

A klub elnöke, Neerav Parekh azonban nagyon optimista a magyar labdarúgó jövőjét illetően.

– Jelenleg úgy látjuk, hogy legalább a szezon végéig a Barnsleynál marad. Ha olyan ajánlat érkezik, amely eléri a kivásárlási záradékot, akkor viszont már nem a mi kezünkben lesz a sorsa. Ha viszont az ajánlat nem éri el ezt az összeget, akkor a játékosmegfigyelőkkel és a szakmai stábbal közösen fogjuk meghozni a döntést, és megnézzük, hogy januárban tudnánk-e valakit venni abból a pénzből – nyilatkozta az elnök.

Styles a most futó szezonban 14 bajnokin 3 gólt és 1 asszisztot jegyzett, de a magyar válogatottból is kihagyhatatlan, amióta megszerezte az állampolgárságot.

Olvastad már?
A korábbi Fradi-kedvenc fia: "Ha nem hinnék benne, már rég befejeztem volna a focit" - interjú az egyenesbe jött karrierről, az NB I gólkirályáról és az Üllői úti rántott húsról
Élete szezonját futja. Fiatalon azt hitte, hogy a Slovanban csinál karriert, de ma már az NB I-be vágyik. Varga Barnabás példája inspirálja, hisz benne, hogy ő is berobbanhat harminchoz közel. Interjú Pinte Patrikkal, a Ferencváros bajnokának, Pinte Attilának fiával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz