Légiósok: Két magyar válogatott játékos erősítheti ugyanazt a klubot, ha összejön a liga topüzlete

Kleinheisler Lászlót a horvát bajnokság első és második helyezettje is csábítja, a jelenlegi harmadik pedig a megtartásáért harcol.
Budai László 2022. december 13., kedd 8:34
Kleinheisler Lászlót a horvát bajnokság első és második helyezettje is csábítja, a jelenlegi harmadik pedig a megtartásáért harcol.
Szerző: Budai László 2022. december 13., kedd 8:34

Az index.hr újabb csapattal hozta szóba a nyáron lejáró szerződésűvé váló és a horvát bajnokság egyik legjobb játékosának tartott Kleinheisler Lászlót. Amint arról mi is többször beszámoltunk, a magyar válogatott támadónak új szerződést kínál jelenlegi klubja, az NK Osijek, ám mivel a játékos kiváló formában van - 20 mérkőzésen nyolc gólt szerzett és négy gólpasszt adott a 2022/23-as szezonban -, könnyen elképzelhető, hogy lesz jobb ajánlata az eszékinél.

A horvát sajtó az elmúlt napokban már a régió egyik legnagyobb klubja, a Dinamo Zagreb érdeklődéséről írt.

Most pedig arról szólnak a kinti hírek, hogy egy másik patinás horvát egyesület, a Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató Hajduk Split is harcol Kleinheisler aláírásáért. A 28 éves futballistának így Horvátország három dobogósa közül kell döntenie, hiszen a Dinamo az első, a Hajduk a második, az Eszék pedig a harmadik helyen áll a horvát élvonalban. Kleihiesler - ha addig nem hosszabbít - a téli átigazolási szezonban szabadon tárgyalhat kérőivel, hiszen jelen állás szerint nyáron ingyen igazolhatóvá válik.

Eszéken ettől függetlenül mindent megtesznek a maradásáért.

Nincs olyan klub Horvátországban, amely ne látná szívesen a keretében Kleinheislert. Mindent megteszünk, hogy megtartsuk őt, régóta tárgyalunk az ügynökével, de vannak olyan egyértelmű gazdasági vezérelveink, amelyekhez ragaszkodnunk kell.

- Az ajánlatunk tisztességes és a képességeihez megfelelő szinten van, de a szabad piac törvényei szabályozzák az üzleteinket, ezért ha úgy dönt, hogy neki és a családjának jobb lehetőséget kínálnak, akkor kezet fogunk vele, és megköszönjük, amit az Eszékért tett - nyilatkozta nemrégiben Vlado Cohar elnökségi tag a Glas Slavonijének.

Olvastad már?
A Manchester United korábbi bajnoka az NB I-be igazolhat - sajtóhír
Szerb sajtóhírek szerint egy meg nem nevezett magyar csapat is szívesen látná Zoran Tosicot.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Szabó Levente
A tavaszt a DVTK-nál töltött Vidi-csatár, Szabó Levente iránt német, holland és svájci csapatok is érdeklődtek. A hírek szerint a 24 éves játékos végül Németországban folytathatja. (Sportál)
Fradi
Dionisi másnak is kell
A 44 éves olasz szakember nemcsak a zöld-fehéreknél, hanem az olasz élvonalban szereplő Cagliarinál is jelölt a kispadra.
ZTE
Velük erősíthetnek
Két Budafok-játékossal, a kapus Gundel-Takács Bencével és a középpályás Csonka Andrással erősíthet a ZTE. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz