Fotó: skslovan.com

Légiósok: Edzője elárulta, újabb magyar válogatott játékos válthat klubot - NB I-es klubokkal tárgyal

A Slovan vezetőedzője, Vladimír Weiss elárulta, Holman Dávid magyar klubokkal tárgyal és ha sikerül megegyezniük, akkor elengedik őt.
Nyikes Zoltán 2023. február 10., péntek 9:14
Fotó: skslovan.com
A Slovan vezetőedzője, Vladimír Weiss elárulta, Holman Dávid magyar klubokkal tárgyal és ha sikerül megegyezniük, akkor elengedik őt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 10., péntek 9:14

Csütörtök délután tartott sajtótájékoztatót a pozsonyi Slovan vezetőedzője, idősebb Vladimír Weiss, aki hosszasan foglalkozott a keretet érintő változásokkal. A tréner kiemelte, hogy már hétre emelkedett a távozók száma, miután a Dinamo Kijevtől kölcsönvett Eric Ramírez visszatért az anyaegyesületéhez.

Weiss hozzátette, nem elképzelhetetlen, hogy távozik a szlovák klubtól az 5-szörös magyar válogatott középpályás, Holman Dávid is.

– Lehet, hogy Holman is távozik. Két komoly sérülésen van túl, és a szerződése nyáron lejár. Jelezte nekem és a klubvezetésnek, hogy vannak ajánlatai Magyarországról, jelenleg is tárgyalások folynak róla. Senki sem rúgja ki őt a klubtól, de ha lehetősége lesz az átigazolásra, akkor távozni fog – idézi a sport.sk a vezetőedzőt.

A magyar középpályás 2017 nyara óta szerepel a Slovannál, amelynél négy bajnoki címet és három Szlovák Kupát nyert, illetve az Európa Liga-csoportkörben is játszott. Holmannál régebb óta csak Aleksandar Cavric szerepel a Slovannál a jelenlegi keretből.

Olvastad már?
Nagy bajban a Dunaújváros: Horváth Ferenc is távozott, az ügyvezető lett az utódja - hivatalos
Pénzügyi problémák miatt Horváth Ferenc vezetőedző mellett számos játékos távozott az NB III-as Dunaújvárostól.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz