Fotó: skslovan.com

Légiósok: Edzője elárulta, újabb magyar válogatott játékos válthat klubot - NB I-es klubokkal tárgyal

A Slovan vezetőedzője, Vladimír Weiss elárulta, Holman Dávid magyar klubokkal tárgyal és ha sikerül megegyezniük, akkor elengedik őt.
Nyikes Zoltán 2023. február 10., péntek 9:14
Fotó: skslovan.com
A Slovan vezetőedzője, Vladimír Weiss elárulta, Holman Dávid magyar klubokkal tárgyal és ha sikerül megegyezniük, akkor elengedik őt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 10., péntek 9:14

Csütörtök délután tartott sajtótájékoztatót a pozsonyi Slovan vezetőedzője, idősebb Vladimír Weiss, aki hosszasan foglalkozott a keretet érintő változásokkal. A tréner kiemelte, hogy már hétre emelkedett a távozók száma, miután a Dinamo Kijevtől kölcsönvett Eric Ramírez visszatért az anyaegyesületéhez.

Weiss hozzátette, nem elképzelhetetlen, hogy távozik a szlovák klubtól az 5-szörös magyar válogatott középpályás, Holman Dávid is.

– Lehet, hogy Holman is távozik. Két komoly sérülésen van túl, és a szerződése nyáron lejár. Jelezte nekem és a klubvezetésnek, hogy vannak ajánlatai Magyarországról, jelenleg is tárgyalások folynak róla. Senki sem rúgja ki őt a klubtól, de ha lehetősége lesz az átigazolásra, akkor távozni fog – idézi a sport.sk a vezetőedzőt.

A magyar középpályás 2017 nyara óta szerepel a Slovannál, amelynél négy bajnoki címet és három Szlovák Kupát nyert, illetve az Európa Liga-csoportkörben is játszott. Holmannál régebb óta csak Aleksandar Cavric szerepel a Slovannál a jelenlegi keretből.

Olvastad már?
Nagy bajban a Dunaújváros: Horváth Ferenc is távozott, az ügyvezető lett az utódja - hivatalos
Pénzügyi problémák miatt Horváth Ferenc vezetőedző mellett számos játékos távozott az NB III-as Dunaújvárostól.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz