Fotó: haladas.hu

Légiósok: Az előző szezonban még az NB II-ben volt vezetőedző, most egy külföldi negyedosztályban nevezték ki - hivatalos

Az osztrák negyedosztályban kapott munkát a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi edzője.
Nyikes Zoltán 2024. április 12., péntek 10:41
Fotó: haladas.hu
Az osztrák negyedosztályban kapott munkát a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi edzője.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. április 12., péntek 10:41

Az oszrák Burgenlandligában, azaz a negyedosztályban szereplő ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs - jelentette be a klub hivatalos közösségi oldala.

A 42 éves szakember a szombathelyi Illés Akadémián kezdte edzői karrierjét, majd a Dorog, a Soproni VSE és a Szombathelyi Haladás felnőtt együtteseit is irányította az NB II-ben. Németh a 2022/23-as NB II-es szezon hetedik fordulóját követően távozott a vasiaktól, majd a Transfermarkt adatbázisa szerint tavaly szeptemberétől az osztrák USV Hartberg Umgebung utánpótlásában dolgozott egészen idáig. Németh számára korábban sem volt ismeretlen Ausztria, hiszen a Rattersdorfnál és a Hochneukirchennél is megfordult már.

A Kohfidisch jelenleg 21 mérkőzést követően a 10. helyen áll a 16 csapatos Burgenlandligában, keretében pedig megtalálható egy magyar játékos is Vajda Bence személyében, aki korábban szintén megfordult az Illés Akadémián, a felnőttek között pedig az NB III-as Taksonyban szerepelt.

Olvastad már?
Komoly hibája után nem kímélik Szoboszlait Angliában: "Nem tudott semmit hozzátenni, még romlott is a Liverpool játéka" - volt, ahol a mezőny legrosszabbjának látták
Többnyire alacsony osztályzatokat kapott a Liverpool magyar válogatott játékosa.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ricardo Moniz
Hosszabb távra is kinevezhetik
A holland edző vezetésével négy bajnokin kilenc pontot szerzett, kiharcolta az európai kupát, így elérte a szezoncélt a Zürich.
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz