Fotó: kecskemetite.hu

Légiósok: A Serie A-csapat hosszabbított a magyar játékossal, de újra az NB I-be adja kölcsön - sajtóhír

Olaszországban azt írják, a Torino hosszabbított Horváth Krisztoferrel, aki azonban ismét a Kecskeméti TE együtteséhez kerül kölcsönben.
Nyikes Zoltán 2023. augusztus 4., péntek 21:13
Fotó: kecskemetite.hu
Olaszországban azt írják, a Torino hosszabbított Horváth Krisztoferrel, aki azonban ismét a Kecskeméti TE együtteséhez kerül kölcsönben.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. augusztus 4., péntek 21:13

Az olasz élvonalban szereplő Torino szurkolói oldala, a toro.it azt írja, hogy 2025 nyaráig meghosszabbította szerződését - plusz egyéves opcióval - a klubnál Horváth Krisztofer, aki azonban az előző két idényhez hasonlóan ezúttal is kölcsönjátékosként folytatja majd karrierjét.

A portál információja szerint ismerős helyre kerülhet a 21 éves támadó középpályás, aki állítólag ismét a Kecskeméti TE csapatát fogja erősíteni a 2023/24-es idényben.

A szurkolói oldal ugyan azt írja, hogy ez már hivatalos, azonban még egyik együttes klubhonlapján sem jelent meg ez a megerősítés.

Mint ismert, Horváth az előző kiírás őszén Debrecenben játszott, tavasszal pedig az ezüstérmet szerző Kecskeméti egyik legjobbja volt, 15 bajnokin 6 gólt szerzett.

Olvastad már?
Fradi: Komoly változás jöhet, közel húsz év után megváltozhat a csapat mezszponzora
A csakfoci.hu értesülései szerint hamarosan komoly változás történhet a Ferencváros labdarúgócsapatánál, az együttes jelenlegi mezszponzorát, a Nike-t ugyanis közel 20 év után egy másik cég válthatja.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz