Fotó: sportbox.ru

Légiósok: A korábbi NB I-es bajnok nem utazott el csapatával az edzőtáborba - így áll a helyzete

A Honvéd korábbi bajnoka, Koszta Márk nem utazott el a Torpedo Moszkva edzőtáborába, információink szerint azonban egyelőre nem közölték vele, hogy nem számítanak rá a későbbiekben.
Nyikes Zoltán 2023. január 10., kedd 12:48
Fotó: sportbox.ru
A Honvéd korábbi bajnoka, Koszta Márk nem utazott el a Torpedo Moszkva edzőtáborába, információink szerint azonban egyelőre nem közölték vele, hogy nem számítanak rá a későbbiekben.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 10., kedd 12:48

December végén már megszellőztette az orosz sajtó, hogy távozhat az élvonalbeli Torpedo Moszkvától a korábbi utánpótlás-válogatott Koszta Márk, ezúttal pedig ismét egy erre utaló jelről számolnak be az ottani portálok.

A football24.ru cikkéből kiderül, hogy hat játékos, köztük a Budapest Honvéd korábbi bajnoka sem utazott el a csapat edzőtáborába,

így a portál szerint Damien Le Tallec, Mukhammad Sultonov, Artem Simonyan, Andrey Evdokimov, Bogdan Reichman és Koszta Márk sem szerepel a szakmai stáb jövőbeli tervei között.

A csakfoci.hu úgy tudja, a játékossal - akivel nyáron hosszú távú szerződést kötött a klub - egyelőre nem közölték, hogy nem számítanának rá a későbbiekben a csapatnál.

A 26 éves támadó szeptemberben igazolt a dél-koreai Ulsantól a moszkvai együtteshez, amelynél négy bajnokin 109 perc lehetőséget kapott, míg a kupában két találkozó alatt 60 percet töltött a pályán, gólt egyik sorozatban sem szerzett.

Olvastad már?
Fradi: Az Újpest hóhéra távozhat, magyar játékos érkezhet az NB II-ből - ők utaztak el az edzőtáborba
Nem utazott el az edzőtáborba Franck Boli - információink szerint pedig jó eséllyel távozhat is a téli átigazolási időszakban -, a soroksári Halmai Ádám viszont a kerettel tartott.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Raul Gustavo
A Csakfoci korábbi információjának megfelelően a Ferencváros bejelentette Raul Gustavo érkezését.
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új edzők a stábban
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző és Johan Sandahl asszisztensedző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Tovább az összes átigazoláshoz