Légiósok: A Fradi ex-csapatkapitánya elhagyhatja a kupagyőztest - sajtóhír

Horvát lapértesülés szerint a 34 éves, lejáró szerződésű jobbhátvéd is azon labdarúgók között lehet, akik elhagyják a Hajduk Splitet.
Csakfoci.hu 2023. május 31., szerda 14:40
Horvát lapértesülés szerint a 34 éves, lejáró szerződésű jobbhátvéd is azon labdarúgók között lehet, akik elhagyják a Hajduk Splitet.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 31., szerda 14:40

A horvát index.hr értesülései szerint több játékos, köztük a 42-szeres magyar válogatott Lovrencsics Gergő is távozhat a Hajduk Splittől. A lap azt írja, hogy "fiatalabb", valamint "megbízhatóbb" labdarúgók szorították ki a lehetséges távozókat a csapatból.

A Fradi korábbi csapatkapitánya első, 2021/22-es horvát szezonjában még közel 1900 percet játszott a bajnokságban, a mögöttünk hagyott idényben azonban már csak valamivel több mint 800 jutott neki. A Hajduk egyébként sikeresen zárta az évet: az első osztályban ezüstérmes lett, a Horvát Kupát pedig megnyerte.

Olvastad már?
Kerkezzel vannak tele a legnagyobb portugál újságok címlapjai: "A Benfica szíve csücske" - már el is köszönhetett Hollandiától
Az A Bola és a Record szerint a Benfica mielőbb le akarja zárni Kerkez Milos átigazolásának ügyét, ezért a sportigazgató már Hollandiában tárgyal az utolsó részletekről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz