Légiósok: A Bild megírta, hogyan alakulhat Sallai jövője - erre lehet a legnagyobb esély

A Bild szerint minden bizonnyal marad a Freiburgnál Sallai Roland, akit a Sevillával és a Lazióval is szóba hoztak az elmúlt időszakban.
Nyikes Zoltán 2023. július 1., szombat 9:14
A Bild szerint minden bizonnyal marad a Freiburgnál Sallai Roland, akit a Sevillával és a Lazióval is szóba hoztak az elmúlt időszakban.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 1., szombat 9:14

Már jóval az előző bajnokság befejezése előtt felröppentek a hírek a nemzetközi sajtóban, hogy Sallai Roland távozhat a Freiburgtól. A magyar válogatott támadóval kapcsolatban szóba hozták az EL-győztes Sevillát, de a legintenzívebben a Lazióról lehetett hallani, az olasz csapat érdeklődését maga a játékos is megerősítette - bár Igli Tare sportigazgató búcsúja után az is megjelent, hogy nagyot csökkenhetett annak az esélye, hogy a magyar válogatott támadó Rómába igazol.

Ezúttal a Bild arról számolt be, hogy Sallai a nyáron nagy eséllyel marad a Freiburgnál, miután a német együttes szeretné megtartani a magyar támadót, akinek még két évig él a szerződése, így egyáltalán nincs eladási kényszer alatt a klub.

A portál azt is hangsúlyozza, hogy természetesen az átigazolás sem teljesen kizárt, hiszen megfogalmazásuk szerint Sallai és környezete egy ideje már intenzíven fontolgatja a klubváltást. A Bild hozzáteszi, ha a játékos oldaláról továbbra is szorgalmazzák az átigazolást, illetve megfelelő ajánlat érkezik a Freiburghoz, akkor a német klub meggondolhatja magát.

A 26 éves játékos 2018-ban igazolt a Freiburghoz, az előző idényben 26 tétmeccsen két gólt és hat asszisztot jegyzett, de a szezon végén nem csak a szakmai dolgok voltak a középpontban. Mint ismert, Christian Streich vezetőedző bepöccent Sallai édesapjának egyik nyilatkozatára, majd néhány héttel később a magyar támadó "gondolkodási szünetet kapott" és a keretből is kimaradt.

Olvastad már?
Légiósok: Szoboszlai hamarosan a Liverpool játékosa lesz - sajtóhír
Hivatalosan meg nem erősített sajtóinformáció szerint a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik az FC Liverpoolban folytatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz