Légiósok: 20 millió euró lehet a magyar válogatott támadó ára - ebbe a topligába vihetik jó eséllyel

Csakfoci.hu 2022. december 24., szombat 11:20
Szerző: Csakfoci.hu 2022. december 24., szombat 11:20

Pénteken már írtunk arról, hogy három topbajnokságban szereplő együttes figyelmét is felkeltette a Freiburg magyar válogatott játékosa, Sallai Roland. A 25 éves támadót állítólag a Serie A-ban játszó Fiorentina és Lazio, valamint a spanyol ligás Sevilla is kiszemelte magának.

A Gazzetta dello Sport azt is tudni véli, hogy a német együttes 20 millió eurót kérhet el Sallaiért, és hogy a 2025-ig élő szerződéssel rendelkező támadót a Lazio figyeli a legkomolyabban és a leghosszabb ideje a három említett klub közül.

Azt is megemlítik az olaszok, hogy a Serie A lehet a legesélyesebb arra, hogy Sallai odaigazoljon, köszönhetően annak is, hogy a magyar légiós nemrég aláírt Alessandro Luccival, a többek között Dejan Kulusevski, Gianluca Scamacca és Filip Kostić ügyeit is intéző World Soccer Agency alapítójával és vezérigazgatójával, azaz olaszországi ügynöke, illetve ügynöksége lett a játékosnak.

Olvastad már?
Az NB I-es álomgólok szerzője: „Nem az a védő vagyok, aki kirúgja a gatyájából a csatárt” – interjú az egyik legígéretesebb igazolással
Nem tudja, hogy Diósgyőrben miért nem számoltak vele, de most már csak az érdekli, hogy a Vasast bennmaradáshoz segítse tavasszal. Védő létére bombagólokat szerez, a legemlékezetesebb találatát Dibusz Dénesnek lőtte 60 méterről, amivel nem mindenki szimpátiáját nyerte el. Volt olyan edzője, aki "brutálisabb" játékot várt tőle, ő azonban akkor képes a maximumra, ha a saját futballját játszhatja. Három nagyon súlyos fejsérülés után tért már vissza és tudja, hogy az utóbbi években talán kicsit megrekedt a pályafutása, de úgy érzi, a Vasasban újra a maximumra kapcsolhat. A karácsony központi helyen van az életében és bár az édesanyja elvesztése óta ez az ünnep is fájdalmasabb számára, három hónapos kisfia és a felesége komoly lelki támaszt jelent neki. Interjú Hegedűs Jánossal.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz