Fotó: dvsc.hu

Kruscic: "Előbb-utóbb nyerni fogunk"; a Loki-edző Bognárék erényeiről: "Nehéz lesz ezekre választ adnunk" - várakozások

Így várják a főszereplők az NB I 30. fordulójának szombati bajnokijait, azaz az Újpest-Vasas, a Paks-Debrecen és a Fradi-Kisvárda összecsapást.
Budai László 2023. május 6., szombat 12:00
Fotó: dvsc.hu
Így várják a főszereplők az NB I 30. fordulójának szombati bajnokijait, azaz az Újpest-Vasas, a Paks-Debrecen és a Fradi-Kisvárda összecsapást.
Szerző: Budai László 2023. május 6., szombat 12:00

NB I, 30. forduló

Újpest-Vasas 14.00

Vincent Onovo (Újpest, játékos): - Természetesen nyerni szeretnénk, a hazai meccsekre ez hatványozottan igaz, hiszen ez az otthonunk. Remélem, hogy a szurkolók ezúttal is segítenek minket, ahogy eddig. Elég csalódottak voltunk a Fradi elleni derbi után, mert többet érdemeltünk, de azon leszünk, hogy kijavítsuk a vereséget, és ismét nyerjünk. (ujpestfc.hu)

Paks-DVSC 16.30

Skribek Alen (Paksi FC, játékos): - A közvetlen riválisunk jön. Nagy meccs várható, az biztos, hiszen egy pontra vannak mögöttünk. Presztízsmeccs lesz, győzelem esetén elléphetünk a DVSC-től, és kis levegőhöz juthatnánk a dobogón. Ha begyűjtenénk a három pontot, továbbra is a saját kezünkben lenne a sorsunk, ezt fontos lenne megőrizni. Hazai pályán csak a győzelem elfogadható, és reméljük, ismét sokan kijönnek majd a stadionba szurkolni nekünk. Felfelé nézegetünk, még a Kecskemét elcsípéséről sem mondtunk le, az fantasztikus lenne. Persze a harmadik hely megtartásának is nagyon örülnénk. Most már minden erőnkkel azon vagyunk, hogy dobogón végezzünk. (paksifc.hu)

Srdjan Blagojevic (DVSC): - Én nem a dobogóra, hanem a mindennapi munkára és az edzésekre koncentrálok, vagyis arra, hogy felkészülten lépjünk pályára a Paks ellen. A Paks elképesztő eredményeket ért el az elmúlt időszakban, ezért tisztelet jár a játékosainak és az edzőjüknek is.

Nagyszerű teljesítményt mutatnak, az energiájuk, a hozzáállásuk és az önmagukba vetett hitük is a helyén van. Nehéz lesz ezekre választ adnunk, de minden megteszünk azért, hogy harcba tudjunk szállni velük és kihasználjuk az általuk hagyott területeket.

- Minden győzelem új motivációt és új energiát jelent nekünk is, ezért is könnyebb a dolgunk, ha nyerünk. Lendületben vagyunk, ha szabad ilyet mondanom. Két egymást követő siker után magabiztos a csapat, függetlenül attól, hogy volt néhány problémánk az elmúlt periódusban. Megmutattuk, hogy ezeket is tudjuk kezelni, így most már az edzésre fókuszálunk, megtervezzük a taktikánkat és megígérhetem, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a győzelemért. (dvsc.hu)

FTC-Kisvárda 19.45

Sztanyiszlav Csercseszov (FTC): - A derbin aratott sikerünk nagy lökést adhat a hátralévő meccsekre, és az ott mutatott játékkal eredményesek lehetünk a várdaiak ellen is. Az elmúlt két, ellenük lejátszott meccsen nem kaptunk gólt, itthon magabiztosan nyertünk, szóval ha ezt a két dolgot megvalósítjuk, akkor már elégedett leszek. Úgy készültünk, hogy a Kisvárda ellen eldőlhet a bajnoki cím, de ez már korábban megtörtént. Csak bátorítani tudom a szurkolóinkat, hogy minél többen legyenek a stadionban szombat este, mert mi velük szeretnénk megünnepelni a mérkőzés végén a Ferencváros 34. bajnoki elsőségét! (fradi.hu)

Milos Kruscic (Kisvárda): - Hetekkel ezelőtt elkezdtünk egy folyamatot, aminek a részeként a játékosok igyekeznek elsajátítani az új elképzeléseket és annak részleteit. Ez nem könnyű feladat, de jó úton járunk. Nem nyertünk mérkőzést az elmúlt hetekben, viszont csak egyet veszítettünk el az ötből, és két alkalommal is úgy maradtunk le a győzelemről, hogy a zsebünkben volt a meccs. Nem állhatunk meg a fejlődésben! Jó a légkör, a játékosok a legjobbjukat nyújtják az edzéseken.

Elmondtam nekik is, hogy előbb-utóbb nyerni fogunk. Talán még ennél is keményebben kell dolgoznunk, hinni abban, amit csinálunk és hinni magunkban! Nem nagyon van lehetőségünk váratlant húzni. Vannak problémáink, Ötvös Bence és Anton Kravcsenko is sérült, ők ezen a mérkőzésen nem léphetnek pályára.

(kisvardafc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz