Fotó: honvedfc.hu

Klafuric szerint mentálisan és fizikailag is topon van a kiesés ellen küzdő Honvéd, Kecskeméten nem győznek hálálkodni - ezt várják a vezetőedzők

A Honvéd - Mezőkövesd kiesési rangadóval és Újpest - Kecskemét mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 32. fordulója.
Csakfoci.hu 2023. május 21., vasárnap 11:15
Fotó: honvedfc.hu
A Honvéd - Mezőkövesd kiesési rangadóval és Újpest - Kecskemét mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 32. fordulója.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 21., vasárnap 11:15

Honvéd - Mezőkövesd, 14:10

Dean Klafuric (Honvéd): - Az edzéseinket és az elmúlt hetekben az élcsapatok elleni eredményeinket látva úgy érzem, hogy mentálisan és fizikailag a topon vagyunk. A Kecskeméttel és a Debrecennel jó mérkőzést játszottunk, meggyőzőek voltunk és mentálisan is nagy teherbírásról tettünk tanúbizonyságot mindkét alkalommal. Bizakodó, optimista öltözőt látok, játékosokat, akik a munkában és az egymásért való kiállásért hisznek, és tudom, hogy azok a futballisták is, akik a padon ülnek, bármelyik pillanatban készen állnak a bevetésre. A Mezőkövesd ellen a bekísérőgyerekek között nemcsak a szurkolók, hanem a játékosok gyermekei is ott lesznek, tudom, hogy fantasztikus atmoszféra vár minket a Bozsik Arénában. Ez a hangulat nekünk otthonos és inspiráló, és bízunk benne, hogy ez is extra erőt ad ellenfelünkkel szemben. Nem foglalkozunk más csapatok eredményeivel, kizárólag magunkra fókuszálunk, nyerni akarunk és a forduló végeztével meglátjuk, hogy ez mit jelent a számunkra. (honvedfc.hu)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Nagyon fontos mérkőzést játszunk a Budapest Honvéd ellen, küzdelmes, kiélezett, nagyon nehéz találkozóra számítok vasárnap. A korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is szeretnénk a saját játékunkat bemutatva jó eredményt elérni. Természetesen az a célunk, hogy pontot, pontokat szerezzünk, ez most a legfontosabb feladatunk és célunk. Szurkolóink minden mérkőzésen sokat segítenek nekünk, amit ezúton is szeretnék megköszönni, vasárnap is számítunk a támogatásukra. (mezokovesdzsory.hu)

Újpest - Kecskemét, 17:30

Szabó István (Kecskemét): - Már nem győzök hálálkodni a csapat nevében, hogy ekkora érdeklődés és szeretet övez minket, hogy idegenbe is ennyien eljönnek velünk. Hihetetlen szeretet árad felénk, ezt érzik a játékosok is, persze nálunk a hangulattal egyébként sincs gond soha. Kemény játékot és stabil Újpestet várok kollégám munkásságát ismerve, főleg hazai pályán dominálni szeretnének. Ezzel együtt pontot, pontokat szeretnénk szerezni. (kecskemetite.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz