Fotó: kisvardafc.hu

Kisvárda: Változások a szakmai stábban, egy légiós távozhat

Mindkét asszisztensedző és a harmadik számú kapus is távozott Kisvárdáról, míg Rafal Makowski iránt állítólag Lengyelországból érdeklődnek.
Póczik Dávid 2024. január 5., péntek 19:33
Fotó: kisvardafc.hu
Mindkét asszisztensedző és a harmadik számú kapus is távozott Kisvárdáról, míg Rafal Makowski iránt állítólag Lengyelországból érdeklődnek.
Szerző: Póczik Dávid 2024. január 5., péntek 19:33

Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Kisvárda csapata is, az NB I sereghajtója a szakmai stábban, valamint a játékoskeretben is eszközölt változtatásokat, erről a klub hivatalos honlapja adott tájékoztatást.

Lejárt az eddigi harmadik számú kapus, Mihajlo Hotra szerződése, amelyet nem hosszabbítottak meg, az ő helyét az NB III-as tartalékcsapatban ősszel már bizonyított Borisz Ponomarenko foglalja el. Ponomarenko mellett további két fiatal került fel az NB III-as keretből: Artur Kozacsuk, valamint az őszi utolsó két meccsen már szerephez jutott Nazar Ponomarenko.

Emellett mindkét asszisztensedző távozott: Bojan Trkulja és Felipe Matos sem Feczkó Tamás munkáját segíti a jövőben. A stábba érkezett Márton István, aki dolgozott már együtt Feczkóval, és az elmúlt szezonban a Várda LA U16-os csapatát irányította. Ugyancsak asszisztensedzőként dolgozik a csapatnál ifjabb Szilvási Zoltán, aki már tevékenykedett az akadémián, majd a Puskás Akadémiához került, onnan tért most vissza.

A várdai alakulat háza táján egy sajtóhír is felröppent a napokban: állítólag Rafal Makowski télen visszatérhet a lengyel élvonalba, a pletykák szerint 27 éves lengyel középpályás iránt nyáron a Widzew Lodzhoz érdeklődött.

Olvastad már?
A szurkolókkal összetűzésbe került korábbi Vidi-kapus: "Azt nem gondoltam, hogy csípőből kivágnak" - interjú
A görög bajnokság legjobb kapusai közé akar tartozni, aztán pedig beverekedné magát a magyar válogatott keretébe. Csúnyán összeveszett a Vidi-szurkolók egy részével, de nem viselte őt meg, hogy pár ember rendszeresen szidta, mivel nem lelkizős típus, ellenben kemény gyerek. Ő már bocsánatot kért, de elvárta volna ezt a másik féltől is. Nyár elején még azt mondták neki Fehérváron, hogy ő fog védeni, de aztán gyorsan változott a helyzet. A légióskodás a céljai közt szerepelt és úgy érzi, a Volos előrelépés számára a Fehérvárhoz képest. Interjú Kovács Dániellel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz