Kiderült: Már a börtönben úszta meg a börtönt a Loki kétszeres bajnoka

Luis Ramost már át is szállították a büntetés-végrehajtási intézménybe, amikor megérkezett a pénz.
Dudás Gábor 2021. február 18., csütörtök 11:55
Luis Ramost már át is szállították a büntetés-végrehajtási intézménybe, amikor megérkezett a pénz.
Szerző: Dudás Gábor 2021. február 18., csütörtök 11:55

Ahogy arról beszámoltunk, a police.hu körözési listáján szerepelt Luis Ramos, aki a DVSC-vel 2009 és 2013 között két bajnoki címet és három Magyar Kupa-győzelmet is ünnepelhetett, de Magyarországon játszott még Nyíregyházán, Kecskeméten és a DEAC-nál is, jelenleg pedig az NB III-as Füzesgyarmatot erősíti.

Az elfogatóparancs szerint a magyar állampolgársággal is rendelkező hondurasi játékost ittas vezetés, pontosabban az amiatt kirótt pénzbüntetés kifizetésének elmulasztása miatt körözte a Debreceni Rendőrkapitányság február 9. óta.

A bmsextra.hu cikke szerint a pontos problémát az jelentette, hogy a játékos csak egy részét törlesztette a rá korábban kiszabott 250 ezres pénzbírságnak, a fizetési felszólításokat pedig hiába küldték a középpályás előző lakcímére, az így nem tudta átvenni a leveleket.  A pénzbüntetésből így lett 150 napos elzárás és körözés, de miután utóbbiról értesült Ramos, Debrecenben feladta magát a rendőrségen, ahonnan át is szállították az egyik büntetés-végrehajtási intézménybe.

A portál szerint már elindult a rabosítási folyamat, amikor Ramos - NB III-as klubja segítségével és a "hivatalos szervek pozitív hozzáállásának" is köszönhetően - rendezte a tartozást, ezzel elkerülte az elzárást, és nem kellett megkezdenie börtönbüntetése letöltését.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz