Fotó: vasasfc.hu

Ki futhat be második feljutóként az NB II-ben? – hihetetlenül szorosan alakult a Csakfoci-olvasók szavazása

Szoros szavazás volt, de olvasóink többsége úgy gondolja, hogy a Nyíregyháza mellett a Vasas fog feljutni az NB I-be.
Nyikes Zoltán 2024. március 16., szombat 16:00
Fotó: vasasfc.hu
Szoros szavazás volt, de olvasóink többsége úgy gondolja, hogy a Nyíregyháza mellett a Vasas fog feljutni az NB I-be.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. március 16., szombat 16:00

A 25. fordulót rendezik vasárnap az NB II-ben, a bajnokság hajrájához érkezve pedig továbbra is nagyon éles a harc a feljutó helyekért. Az éllovas Nyíregyháza előnye magabiztos az élen, kilenc ponttal előzi meg a második helyen álló ETO FC Győrt és a harmadik Vasas FC-t is, míg a negyedik Szeged előtt tíz egységgel vezet. Természetesen még Tímár Krisztián együttese sem dőlhet hátra, de a mögötte lévő három csapat között vélhetően még izgalmasabb lesz a versenyfutás a második helyért, mint a bajnoki címért.

A másodosztályból már csak tíz kör van hátra, így honlapunk arra volt kíváncsi a legújabb szavazásán, hogy olvasóink szerint vajon ki futhat be második feljutóként az NB II-ben.

Akárcsak az NB II-es tabella jelenlegi állása, úgy a szavazásunk is hihetetlenül szorosan alakult, végül a legtöbben amellett tették le voksukat, hogy a Vasas FC fog feljutni a második helyen, az angyalföldiekre olvasóink 36%-a szavazott, míg mögötte az ETO FC Győr végzett 34%-kal. Érdekesség, hogy mindössze 18 voks volt a különbség a két együttes között.

A harmadik legtöbb szavazatot a Szeged-Csanád Grosics Akadémia (16%) kapta, míg az az opció, hogy "a Nyíregyháza sorsa sem biztos, benne van a pakliban, hogy a mögötte lévő csapatokból jut fel valamelyik kettő" 14%-ot gyűjtött.

A szavazás végeredménye

A Nyíregyháza előnye magabiztos az élen, de vajon ki futhat be második feljutóként az NB II-ben?

Vasas FC – 36%
ETO FC Győr – 34%
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – 16%
A Nyíregyháza sorsa sem biztos, benne van a pakliban, hogy a mögötte lévő csapatokból jut fel valamelyik kettő – 14%

Olvastad már?
Légiósok: A Manchester City első csapatával edzett a fiatal magyar játékos, akár a meccskeretbe is bekerülhet - sajtóhír
Michael Okeke bekerülhet a Manchester City keretébe a Newcastle elleni FA-kupa-mérkőzésen.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz