Fotó: mancity.com

Légiósok: A Manchester City első csapatával edzett a fiatal magyar játékos, akár a meccskeretbe is bekerülhet - sajtóhír

Michael Okeke bekerülhet a Manchester City keretébe a Newcastle elleni FA-kupa-mérkőzésen.
Nyikes Zoltán 2024. március 16., szombat 12:33
Fotó: mancity.com
Michael Okeke bekerülhet a Manchester City keretébe a Newcastle elleni FA-kupa-mérkőzésen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. március 16., szombat 12:33

Mint ismert, már 2016 óta a Manchester City utánpótlásában nevelkedik Michael Okeke, aki magyar édesanyja révén már az U18-as és az U19-es magyar válogatottban is pályára lépett, valamint tavaly novemberben még az akkori szövetségi edző, Gera Zoltán is meghívta őt az U21-es keretbe.

A 18 éves középpályás karrierjében pedig szombaton újabb mérföldkő jöhet, ezen a héten ugyanis együtt edzett a Pep Guardiola vezette City első csapatával, Bocsák Bence újságíró értesülése szerint pedig az is elképzelhető, hogy Okeke helyet kap a keretben a Newcastle United elleni FA-kupa-mérkőzésen.

Okeke ebben az idényben 8 bajnokin és 2 Ifjúsági BL-meccsen lépett pályára az U21-es csapatban, amelyben egy-egy gólt és asszisztos is jegyzett már, négyszer pedig az U18-as együttesben szerepelt.

Olvastad már?
Dárdai nem aggódik: "Ez egy átmeneti év, a dolgok tökéletesen alakulnak" - a sportigazgató megszólalt a Hertha-edző jövőjéről
Benjamin Weber sportigazgató azt mondta, jelenleg nem aktuális Dárdai jövőjéről beszélni, de ezt a témát egyébként is belügyként fogják kezelni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz