Két magyar tehetség is aláírt az NB I éllovasához

A felcsúti klub szerződést hosszabbított két tehetséges fiatallal.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 21., hétfő 14:34
A felcsúti klub szerződést hosszabbított két tehetséges fiatallal.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 21., hétfő 14:34

A 20 esztendős Ominger Gergő 2026-ig kötelezte el magát a Puskás Akadémiánál, míg a 18 éves Dusinszki Szabolcs 2027-ig írta alá új kontraktusát.

Ominger 2017-ben Győrből érkezett a Puskás Akadémiára. A korosztályos csapatok után 2021. április 30-án mutatkozott be az NB I-ben, majd a következő két idényt Csákváron töltötte kölcsönben, ahol közel ötven NB II-es bajnokin szerepelt. A 20 éves középpályás az idei szezonban újra az első csapatot erősíti, az Újpest elleni hazai meccsen csereként pályára is lépett a magyar élvonalban.

A székelyudvarhelyi születésű Dusinszki 2021 nyarán került az akadémiára Csíkszeredáról. Szerepelt az U17-es és az U19-es alakulatnál, illetve NB III-as együttesben is pályára lépett, mielőtt 2023. február 3-án bemutatkozott az első csapatban a Vasas elleni hazai bajnokin. Ezután még egyszer lehetőséget kapott az NB I előző szezonjában, majd a nyári felkészülést is Hornyák Zsolt legénységével csinálta végig - írja a pfla.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz