Fotó: ztefc.hu

Kényszerből tért vissza a Fradihoz a magyar csatár: "A fájdalmaim nem tették lehetővé a folytatást"

A ZTE-nél kölcsönjátékosként szereplő ferencvárosi csatár, Gruber Zsombor részleges szalagszakadását a zöld-fehér orvosi stáb kezeli.
Csakfoci.hu 2024. április 2., kedd 10:46
Fotó: ztefc.hu
A ZTE-nél kölcsönjátékosként szereplő ferencvárosi csatár, Gruber Zsombor részleges szalagszakadását a zöld-fehér orvosi stáb kezeli.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 2., kedd 10:46

Az FTC téli igazolása, a Zalaegerszegre kölcsönadott Gruber Zsombor a Diósgyőr elleni szombati NB I-es bajnokin (5-1) sem játszhatott a DVSC elleni meccsen összeszedett sérülése miatt, és a jelek szerint még hosszabb kihagyás várhat rá.

- A kezelést követően ugyan próbálkoztam a játékkal, de a fájdalmaim nem tették lehetővé a folytatást – mondta a Metropolnak a 19 éves támadó, aki részleges bokaszalag-szakadást szenvedett.

A felépülése minimum két hetet vehet igénybe, de előfordulhat, hogy annál is hosszabb ideig tart majd.

Pedig segíteni szeretnék a ZTE-nek a hátralévő bajnoki fordulókban - mondta Gruber, akinek így lehetősége nyílik rá, hogy több időt töltsön az FTC-nél, hiszen a zöld-fehér orvosi stáb kezeli a sérülését.

- Most alkalmam nyílik a leendő játszótársaim közelebbi megismerésére. Csak az szomorít el, hogy erre egy részleges szakadás szolgáltatott apropót - tette hozzá az utánpótlás-válogatott játékos.

Olvastad már?
Magyar válogatott játékost ajánlgatnak Szoboszlaiéknak: "Minőségi igazolás lenne a Liverpool számára"
Angliában azt írják, a Klopp első számú utódjaként emlegetett Rúben Amorim rendszerébe tökéletes igazolás lenne Kerkez Milos.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz