Fotó: ujpestfc.hu

Kemény döntések Újpesten: Az egyik legjobb játékost is az NB III-ba száműzték

Csak az NB III-as csapatnál számolnak a jövőben négy külföldi játékossal.
Dudás Gábor 2023. június 22., csütörtök 13:23
Fotó: ujpestfc.hu
Csak az NB III-as csapatnál számolnak a jövőben négy külföldi játékossal.
Szerző: Dudás Gábor 2023. június 22., csütörtök 13:23

A szakmai stáb döntése értelmében Luis Jakobi, Giuseppe Borello, Ognjen Mudrinski és Yohan Croizet a felkészülést az Újpest FC NB III-as keretének tagjaként kezdik meg - számolt be az Újpest hivatalos honlapja.

Jakobi tavaly októberben, Borello pedig az előző nyáron került a lila-fehérekhez, ám egyikük sem tudott meghatározó játékossá válni.

Mudrinski nagy reményekkel igazolt a IV. kerületbe és új csapatánál is hasonlóképp várták januárban, hiszen személyében egy korábbi szlovén gólkirály érkezett a Megyeri útra. A sérüléssel is tarkított tavaszán azonban a szerb csatár sem tudta megváltani a világot, 9 NB I-es mérkőzésen 3 találatig jutott.

Croizet viszont sokáig fontos játékosa volt az Újpestnek, és hosszú sérülése után idén januártól újra csapata rendelkezésére állhatott. Igaz, nem sokáig, hiszen a francia támadó középpályás áprilisban újra súlyos térdszalag-sérüléssel dőlt ki hosszú időre, így nem segíthetett a csapatnak a bennmaradásért folytatott (és sikerrel megvívott) harcban. Mindösszesen 5 meccsen léphetett pályára az egész idényben.

A csakfoci.hu a négy játékos "száműzetésével" kapcsolatban megkereste az Újpest FC-t, de a klub egyelőre nem kívánta bővebben kommentálni a hírt. 

Olvastad már?
A világ legjobb kapusedzője Budapesten oktatott - Gulácsiról és Hegyiről is beszélt
A világ legelismertebb kapusedzője, Xavi Valero tartott előadást és bemutató edzést szerdán Telkiben az MLSZ edzőközpontjában. A Liverpool, a Real Madrid, a Chelsea, az Internazionale és a Napoli korábbi és a West Ham United jelenlegi edzője a CMG menedzseriroda közvetítésével az MLSZ meghívására érkezett Budapestre. Valero több, mint három órás elméleti és másfél órás gyakorlati előadást tartott, több mint 100 magyarországi kapusedzőnek.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz